Welcome to Incels.is - Involuntary Celibate Forum

Welcome! This is a forum for involuntary celibates: people who lack a significant other. Are you lonely and wish you had someone in your life? You're not alone! Join our forum and talk to people just like you.

Blackpill I don't feel so good right now

To koniec

To koniec

A day without goon is a wasted day
★★★★★
konia se zwal kurwa i nacpaj sie mocarzem normalnie mocarz jest kurwa hitem 3 dni sie moczy potem mi glowe rozpierdala kazdy wie ze u mnie ceny gites puszczam dobry towar za granice kurwa jak ci wyslcho to daj ci namocze mowie ci wydasz kurwa 10 euro jestes ujebany caly dzien i illegalna wudeczke tez se konia walic mozesz fajnie fajnie sie naspeedowac iv dozylnie zamowilem tone suszu synek dzisiaj mocze a jutro przejmuje rynek (in video game)
[UWSL]Nie czytałem[/UWSL]

konia se zwal kurwa i nacpaj sie mocarzem normalnie mocarz jest kurwa hitem 3 dni sie moczy potem mi glowe rozpierdala kazdy wie ze u mnie ceny gites puszczam dobry towar za granice kurwa jak ci wyslcho to daj ci namocze mowie ci wydasz kurwa 10 euro jestes ujebany caly dzien i illegalna wudeczke tez se konia walic mozesz fajnie fajnie sie naspeedowac iv dozylnie zamowilem tone suszu synek dzisiaj mocze a jutro przejmuje rynek (in video game)
[UWSL]Nie czytałem[/UWSL]
Kurwy pierdolone normickie smiecie wypierdalac tam do fabryki azbestu kurwa zapierdalac na janusza tlustego bmw w leasingu smietniki pedalskie chlopskie jebane perwersyjne zajebane w dupe i morde ryje smiecie. Pakuj tam kurwa szmaciarzu zajebany w pizde niedoruchany kurwa ty kurwa kurwo jebana ten pierdolony smietnikowy chleb z weglowodanow z cukrami trans kurwa szmato i wypierdalaj tam kurwa chamie pierdolony zbydlencony do fabryki azbestu 16 godzin zapierdalac za 400 euro miesiecznie na czarno kurwa hahahah! ale wam dojebalem smiecie pierdolone polskie kurwy w ludzkich skurach
This is not a Russian board, faggots.

Yeah I just had to show that motherfucking russian $10 crack addicted hooker where is his motherfucking place - in motherfucking gulag labour camp workin 16hours daily for 400 euros monthly:feelskek::feelskek::feelskek::feelskek::feelskek::feelskek::feelskek::feelshaha::feelshaha::feelshaha::feelshaha:
I have no idea what you're saying, schizo.

This is not a Russian board, faggots.
"Sprich deutsch du Hurensohn"
1644832549238

Fuck this gay earth.