edgelordcel
Poorcel manletcel. Non NT and hated by everyone
-
@WacoGoesDown @CroatianManlet2 @Just say NIGGER! @Gasercel @Mecoja @Angry_runt
based exterminator of future gasersSto u osnovnu skolu pizda mu materina? Bice ovoga sve vise i vise.
sto mislis to?Sto u osnovnu skolu pizda mu materina? Bice ovoga sve vise i vise.
Maltretirani klinci nemaju cemu da se nadaju. Danasnji klinci shvate preko interneta da nece zivot odjednom da im bude bajka kad odrastu.sto mislis to?
interesatno, ja djeca zrele pre brzo u danasnjim vremenima ( u losem smjeru) plus sistem koji hoce da ih sjebe sto moguce vise. Ne ide na dobro upravu si...Maltretirani klinci nemaju cemu da se nadaju. Danasnji klinci shvate preko interneta da nece zivot odjednom da im bude bajka kad odrastu.
I to jos ubio dete 7 godina. Idalje neznamo identitet napadača.Sto u osnovnu skolu pizda mu materina? Bice ovoga sve vise i vise.
U Americi vec rade ovo 20 godina, a znas kako, kod nas na balkan sve kasni 10-20 godinaSto u osnovnu skolu pizda mu materina? Bice ovoga sve vise i vise.
BukvalnoU Americi vec rade ovo 20 godina, a znas kako, kod nas na balkan sve kasni 10-20 godina
Ko ce ga razumeti. Ko zna koji mu je bio motiv.I to jos ubio dete 7 godina. Idalje neznamo identitet napadača.
Nije mi jasno zasto je djecu ubijo
Oni koji su ga maltretirali idalje hodaju zemljom bez posljedica. Nelogicno
Nigdje ne piše da je Hrvat. Možda je injžinjer ili doktor.View attachment 1349590
@WacoGoesDown @CroatianManlet2 @Just say NIGGER! @Gasercel @Mecoja @Angry_runt
Nigdje ne piše da je Hrvat. Možda je injžinjer ili doktor.
Burutalna istina, roditelji bogate privilegovane dece napravljene od uvezene nordijske svršotke će da šalju decu u ograđene privatne škole koje čuva wagner, jer će obične javne škole da budu doomerske šizofrene klanice.Maltretirani klinci nemaju cemu da se nadaju. Danasnji klinci shvate preko interneta da nece zivot odjednom da im bude bajka kad odrastu.
Jesi to ti? Od preBurutalna istina, roditelji bogate privilegovane dece napravljene od uvezene nordijske svršotke će da šalju decu u ograđene privatne škole koje čuva wagner, jer će obične javne škole da budu doomerske šizofrene klanice.
Da, ja sam preCednik RS Mali Alek.Jesi to ti? Od pre