Welcome to Incels.is - Involuntary Celibate Forum

Welcome! This is a forum for involuntary celibates: people who lack a significant other. Are you lonely and wish you had someone in your life? You're not alone! Join our forum and talk to people just like you.

Gdje da kupim grass fed teletinu i junetinu

edgelordcel

edgelordcel

Poorcel manletcel. Non NT and hated by everyone
-
@WacoGoesDown @CroatianManlet2 @Just say NIGGER! @juche necromancer @Mecoja @Gasercel

Grass fed= ne jede dodatnu prihranu, vani je i jede travu ( prirodna prehrana)

@WacoGoesDown @CroatianManlet2 @Just say NIGGER! @juche necromancer @Mecoja @Gasercel

nez ja zivim u gradu usranom
urbanite brain simply cannot comprehend

nez ja zivim u gradu usranom
urbanite brain simply cannot comprehend
Lokalni farmeri rijetko imaju takve krave. Krave zive godinama u 3x3m boxu i jedu prihranu neprirodnu. Smece kao kukuruz i sijeno

Uzgajaj i kolji svoju telad:bigbrain:

imam imam

nije za prodaju & zelim ga opet probat nauciti
kad sam ga kupio koštao je oko 120 eura
E pa onda cu ti ga ukrast
Znam di radis pratit cu te doma i kad ne gledas ukrast cu ti bas i sav bakar u kuci

E pa onda cu ti ga ukrast
pajdo ti jedva znas disat zrak kako mi bass možes ukrast
Znam di radis
ima da padne hrpa starog željeza na tebe da te razreže
pratit cu te doma i kad ne gledas ukrast cu ti bas i sav bakar u kuci
breaking bad gun GIF
my honest reaction

breaking bad gun GIF
my honest reaction
ma sve cu ti ukrast i iz maminog punjaca za mobitel sav bakar cu povadit, od radijatora cjevi isto idu samnom natrag u čakovec

ma sve cu ti ukrast i iz maminog punjaca za mobitel sav bakar cu povadit, od radijatora cjevi isto idu samnom natrag u čakovec
ma ja sam član u HDZ-u ima da ti dođe mafija na vrata

Tesko ces to sad naci. Ni po mesarama nisam video takvo nesto. Privatnike koje znam kljukaju ih kukuruzom i secerom :feelskek: trpaju im secer da ih goje sto brze, a ako neka ugine zakolju je odmah i u pljeskavice.

Tesko ces to sad naci. Ni po mesarama nisam video takvo nesto. Privatnike koje znam kljukaju ih kukuruzom i secerom :feelskek: trpaju im secer da ih goje sto brze, a ako neka ugine zakolju je odmah i u pljeskavice.
previse ljudi = trazi se puno hrane
puno hrane jako brzo = nezdravo

ma znam i ja. ovi koji su sa sela , makar stariji ono po 70+ godina, i da je selo 15km od civilizacije idalje ih hrane glupostima.

ma znam i ja. ovi koji su sa sela , makar stariji ono po 70+ godina, i da je selo 15km od civilizacije idalje ih hrane glupostima.
Nedavno smo uzeli pola praseta, prase je bilo onako mladje do 40kg. Meso bi trebalo da bude mekano a ono ko guma, ne mozes sazvakati zastane u grlu da se udavis. Uzas kako se se kvalitet svega srozava.

breaking bad gun GIF
my honest reaction
E a ajmo onda bend napravt

Na vjenčanjima placaju puno po noci da sviramo . I onda dok su svi pijani ukrademo im bakar

E a ajmo onda bend napravt

Na vjenčanjima placaju puno po noci da sviramo . I onda dok su svi pijani ukrademo im bakar
Sviranje + baksis + ukradene torbice + ukradeni mobiteli + ukraden bakar = milioneri za 5 mjeseci