Based NaziCel
Мѡартє ла тѡцй цйганйй!
-
Titlu
Cred că ăia se numesc Moldoveni. Aveți propriul guvern, propria Madam' președintă.Exista și de peste Prut
Da, e nașpa și la noi. Mulți sunt foarte fățarnici și falși. Nimeni nu are onoare și multora le place să-și bată joc de alții că să se simtă superiori, mai ales femeile. Mai mult am fost batjocorit de fete decât de băieți.Cred că ăia se numesc Moldoveni. Aveți propriul guvern, propria Madam' președintă.
Parcă e mai rău ca la noi, din punct de vedere al populației pizdite.
E bine că ai descoperit și tu blackpill-ul de bază.Apa este lichidă (de fapt).Asta vreau să zic.Mai mult am fost batjocorit de fete decât de băieți.
SIncer, cam asta ii lipseste oricarui incel din Romanica. Tatuaje si Dubai se rezolva cu vreo 3 mii de Euro, dar restul este mai greu. Trebuie sa muncesti in nemtia pentru asa ceva.Doar ca nu avem BMW, zeci de mii de euro, tatuaje si poze din dubai.
“Da-d-dd-dar nu toate fomeile se uită numai la bărbați care au tatuaje, mercedes si se duc pă Dubai”SIncer, cam asta ii lipseste oricarui incel din Romanica. Tatuaje si Dubai se rezolva cu vreo 3 mii de Euro, dar restul este mai greu. Trebuie sa muncesti in nemtia pentru asa ceva.
Efectiv orice obez poate să-și facă lipeală dacă arată sau este bogat. Presupunând că nu este autist. Asa funcționează lucrurile în țărișoara noastră, sau cel puțin la București.“Da-d-dd-dar nu toate fomeile se uită numai la bărbați care au tatuaje, mercedes si se duc pă Dubai”![]()