Basedpill
Greycel
★
- Online time
- 16m 25s
Kim kimiz eski nicklerinizle belirtin.
Türkincel ve yalnızerkekler olan iki türk incel forumundan söz ediyorum.eski forum derken .co'yu mu kastediyorsun?
Taşak geçme aq cidden merak ediyorum ve merak eden arkadaşlarım var.Donetsk’e gönderildiler
söylediğin forumlar hala aktif mi? Google'da aradım ama bulamadım. ben blackpill'i geçen sene bu sitede buldum başka incel gruplarında da aktif değilim dolayısıyla o kişilerden hiçbirini tanımıyorum. sen de görünüşe göre burada pek aktif değilsin kullandığın farklı forumlar mı var? türk incel forumu var mı hiç? uzun zamandır merak ediyorum ama nerede bulacağımı bilmiyorumTürkincel ve yalnızerkekler olan iki türk incel forumundan söz ediyorum.
Orada baya based eleman vardı lawiet, berko, dibebattım, keşke doğmasaydım, heterosapienx, putinlover vs nereye kaboldular bilmiyorum ancak intihar edenlerin olduğunu duydum.
Hayır aktif değiller 2022-2023 dönemlerinde aktiflerdi ve ilk TurkİncelTv videolarından ve ilk forumdan bu yana incelliği biliyorum ve bunun için çok mücadele ettim. Özellikle Ahlak Bekçisi ve eski forum yöneticileri (Lawiet, Berko vs) ile X'de pek çok tartışma grubunun planlamacısı oldum ve hatta stratejilerde rol oynadım, konuşmacıları yönlendirdim, Canino ve ismini vermek istemeyeceğim gotik eleman yüzünden incelliğin adı lekelendi, zaten lekeliydi ama biz onu düzgün bir şekilde tanıtacakken onlar gelip sıçıp batırdı.söylediğin forumlar hala aktif mi? Google'da aradım ama bulamadım. ben blackpill'i geçen sene bu sitede buldum başka incel gruplarında da aktif değilim dolayısıyla o kişilerden hiçbirini tanımıyorum. sen de görünüşe göre burada pek aktif değilsin kullandığın farklı forumlar mı var? türk incel forumu var mı hiç? uzun zamandır merak ediyorum ama nerede bulacağımı bilmiyorum
anladım, bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. Geriye yani hiç bir tr incel grubu kalmadi mı? discord, telegram vs. de mi yok? Keşke ben de o dönemlerde aktif olsaymışımHayır aktif değiller 2022-2023 dönemlerinde aktiflerdi ve ilk TurkİncelTv videolarından ve ilk forumdan bu yana incelliği biliyorum ve bunun için çok mücadele ettim. Özellikle Ahlak Bekçisi ve eski forum yöneticileri (Lawiet, Berko vs) ile X'de pek çok tartışma grubunun planlamacısı oldum ve hatta stratejilerde rol oynadım, konuşmacıları yönlendirdim, Canino ve ismini vermek istemeyeceğim gotik eleman yüzünden incelliğin adı lekelendi, zaten lekeliydi ama biz onu düzgün bir şekilde tanıtacakken onlar gelip sıçıp batırdı.
Ancak dediğin gibi burada pek aktif değilim çünkü eski türkçe forumlar gibi bir yer değil, daha cansız ve uluslararası çapta bir forum olduğundan fazla samimi bir ortama sahip değil. Eskiden türkçe forumlar vardı ancak hepsi kapatıldı ve o çağ kapandı, eski forumun yöneticileri için de intihar ettiği söylentileri var, kimisi de incellikten daha büyük sorunlara sahip zaten incellerin maddi manevi pek çok sorunu vardı tek sorun yalnızlık değildi çoğu ya saldı ya da rope yaptı gibime geliyor.
Rica ederim. Geriye hiç tr incel grubu kalmadı ya saldılar ya da rope yaptılar. DC'den de silindiler malum olaylar sonrası. O dönemler çok keyifliydi özellikle deprem döneminde ne muhabbetler dönüyordu.anladım, bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. Geriye yani hiç bir tr incel grubu kalmadi mı? discord, telegram vs. de mi yok? Keşke ben de o dönemlerde aktif olsaymışım