Welcome to Incels.is - Involuntary Celibate Forum

Welcome! This is a forum for involuntary celibates: people who lack a significant other. Are you lonely and wish you had someone in your life? You're not alone! Join our forum and talk to people just like you.

Conservacucks want to bring obligatory military service in my country

MrZez

MrZez

Recruit
★★★
Fuck this fucking faggots :feelsrope::feelsUgh::cryfeels:

They should also add sex slaves as a reward too, then it would be justified

Time to fight for the joos i guess

I’ll do it if they bring mandatory virginity for marriage

I’ll do it if they bring mandatory virginity for marriage
Why fight? You would be dead and unable to expirience what you are fighting for and die for the jews!

When you were young and innocent about politics you would badly want to fight for your country, after you learn how your governments work, you would only care about yourself

A jebiga sta moremo

Why fight? You would be dead and unable to expirience what you are fighting for and die for the jews!
The Happy Merchant

:cryfeels: :cryfeels: :incel:

Nah , Croatia
znas kaj ce bit garant, nas ce slat po vojarnama, nas decki mladih nece bit doma po minimum 6 mjeseci, u medjuvremenu cure nase generacije ce si platit lijepo na more da idu za italiju ili grcku i tamo ce ih trpat . a mi cemo trunit, pogotovo ja i ti, chadovi ce se nekako snac/ zabavit.

znas kaj ce bit garant, nas ce slat po vojarnama, nas decki mladih nece bit doma po minimum 6 mjeseci, u medjuvremenu cure nase generacije ce si platit lijepo na more da idu za italiju ili grcku i tamo ce ih trpat . a mi cemo trunit, pogotovo ja i ti, chadovi ce se nekako snac/ zabavit.
i onda gospodin shlomo stiken steinberg pokrene rat s nekim, posalju nas u meat grinder na prve linije pješadije, a nase cure ce dobit free hotel u londonu ili berlinu i tamo ce ih trpatneki bogati da si one zarade, a mi mrtvi po rovovima, necemo ni grob imat

:feelsUnreal:znas kaj ce bit garant, nas ce slat po vojarnama, nas decki mladih nece bit doma po minimum 6 mjeseci, u medjuvremenu cure nase generacije ce si platit lijepo na more da idu za italiju ili grcku i tamo ce ih trpat . a mi cemo trunit, pogotovo ja i ti, chadovi ce se nekako snac/ zabavit.
Vec ih sada trpaju svi zivi i nezivi :feelscry:
Ionako se to u Ukrajini vec desava naveliko, kuje primaju kurac dok ekipa prima ruske metke i granate . :feelsseriously:
Brutalno

Ionako se to u Ukrajini vec desava naveliko, kuje primaju kurac dok ekipa prima ruske metke i granate . :feelsseriously:
Brutalno
primat cemo mi bog zna cije metke, ali ce nase primat strane kurceve

Cucks love to die for the wealthy and females who dont love them

Brutalno
ja cu ic na onaj rad, makar je 2x duže, nema šanse da postanem potencijalni vojnik da me salju po arapima da pucam, boli me kurac, retardi misle da nakon vojnog roka si slobodan , ali neznaju da nakon toga postajes goy pešdaija koju mogu slat, zato necu ici u vojni rok makar me silili.

MY BODY MY CHOICE!

ja cu ic na onaj rad, makar je 2x duže, nema šanse da postanem potencijalni vojnik da me salju po arapima da pucam, boli me kurac, retardi misle da nakon vojnog roka si slobodan , ali neznaju da nakon toga postajes goy pešdaija koju mogu slat, zato necu ici u vojni rok makar me silili.
Pametno :bigbrain::feelsYall: