MrZez
Recruit
★★★
Fuck this fucking faggots
Why fight? You would be dead and unable to expirience what you are fighting for and die for the jews!I’ll do it if they bring mandatory virginity for marriage
They should also add sex slaves as a reward too, then it would be justified
I’ll do it if they bring mandatory virginity for marriage
Why fight? You would be dead and unable to expirience what you are fighting for and die for the jews!
I’ll do it if they bring mandatory virginity for marriage
A jebiga sta moremo
Nah , Croatiabritain?
znas kaj ce bit garant, nas ce slat po vojarnama, nas decki mladih nece bit doma po minimum 6 mjeseci, u medjuvremenu cure nase generacije ce si platit lijepo na more da idu za italiju ili grcku i tamo ce ih trpat . a mi cemo trunit, pogotovo ja i ti, chadovi ce se nekako snac/ zabavit.
Nah , Croatia
i onda gospodin shlomo stiken steinberg pokrene rat s nekim, posalju nas u meat grinder na prve linije pješadije, a nase cure ce dobit free hotel u londonu ili berlinu i tamo ce ih trpatneki bogati da si one zarade, a mi mrtvi po rovovima, necemo ni grob imatznas kaj ce bit garant, nas ce slat po vojarnama, nas decki mladih nece bit doma po minimum 6 mjeseci, u medjuvremenu cure nase generacije ce si platit lijepo na more da idu za italiju ili grcku i tamo ce ih trpat . a mi cemo trunit, pogotovo ja i ti, chadovi ce se nekako snac/ zabavit.
Vec ih sada trpaju svi zivi i neziviznas kaj ce bit garant, nas ce slat po vojarnama, nas decki mladih nece bit doma po minimum 6 mjeseci, u medjuvremenu cure nase generacije ce si platit lijepo na more da idu za italiju ili grcku i tamo ce ih trpat . a mi cemo trunit, pogotovo ja i ti, chadovi ce se nekako snac/ zabavit.
primat cemo mi bog zna cije metke, ali ce nase primat strane kurceveVec ih sada trpaju svi zivi i nezivi
Ionako se to u Ukrajini vec desava naveliko, kuje primaju kurac dok ekipa prima ruske metke i granate .
Brutalno
ja cu ic na onaj rad, makar je 2x duže, nema šanse da postanem potencijalni vojnik da me salju po arapima da pucam, boli me kurac, retardi misle da nakon vojnog roka si slobodan , ali neznaju da nakon toga postajes goy pešdaija koju mogu slat, zato necu ici u vojni rok makar me silili.Vec ih sada trpaju svi zivi i nezivi
Ionako se to u Ukrajini vec desava naveliko, kuje primaju kurac dok ekipa prima ruske metke i granate .
Brutalno
Pametnoja cu ic na onaj rad, makar je 2x duže, nema šanse da postanem potencijalni vojnik da me salju po arapima da pucam, boli me kurac, retardi misle da nakon vojnog roka si slobodan , ali neznaju da nakon toga postajes goy pešdaija koju mogu slat, zato necu ici u vojni rok makar me silili.