Welcome to Incels.is - Involuntary Celibate Forum

Welcome! This is a forum for involuntary celibates: people who lack a significant other. Are you lonely and wish you had someone in your life? You're not alone! Join our forum and talk to people just like you.

Ce părere aveți despre politizarea dexonline? Si un mod de a repara poll-ul.

stalkerKiller

stalkerKiller

I'll be watching you
★★★★★
Screenshot 2025 05 12 080928

Screenshot 2025 05 12 080954

Screenshot 2025 05 12 081023

Mă cac in gura lor de progresiști. Efectiv bagă propagandă electorală în dicționare, da na exitstă un mod sa zici nu mulțumesc și să blochezi div-ul.
@NeverEvenBegan @caineturbat2003 @echidnacel

Nu ma mira, sincer.

Întrebarea mea îi de ce dracu se ocupa un dicționar online de politică

Întrebarea mea îi de ce dracu se ocupa un dicționar online de politică
Fiindcă îs niște ideologi fără scrupulă care mai de care mai fără de rușine. Ar compromite orice pentru a-și avansa ideologia, motiv pentru care în țări woke totul este compromis de către acești "oameni".

Fiindcă îs niște ideologi fără scrupulă care mai de care mai fără de rușine. Ar compromite orice pentru a-și avansa ideologia, motiv pentru care în țări woke totul este compromis de către acești "oameni".
Si noi suntem woke dar mult mai saraci, am fost dat afara pt ca s a plans o tiganca de mine la locul de munca in plm

am fost dat afara pt ca s a plans o tiganca de mine la locul de munca in plm
Deci n-ai facut misto atunci. Naiba. Si gen nu ai de gand sa faci nimic? Daca mi s-ar intampla mie asta plm respectiva persoana nu ar mai veni la munca.

Deci n-ai facut misto atunci. Naiba. Si gen nu ai de gand sa faci nimic? Daca mi s-ar intampla mie asta plm respectiva persoana nu ar mai veni la munca.
pana la urma m a salvat trainerul, trb sa mai stau in pisatul asta de firma cu curve si comunisti inc 4 luni ca sa mi fac credit si dupa plec

coaie era un homosexual la munca cu cioc care a dat vreo 500 de lei din salariul lui de sclav ca sa plateasca shills pe strada pentru nicusor

coaie era un homosexual la munca cu cioc care a dat vreo 500 de lei din salariul lui de sclav ca sa plateasca shills pe strada pentru nicusor
Baaaaa coaie, nu te cred! Dar se castiga ata de mult la tine la firma? Presupun ca aveti un salariu sub 5000 de lei cu tot cu bonuri, si banii vacii etc.

ca sa imi cumpar mai multe assets cat timp stau cu ai mei
Ce fel de assets? Ma intereseaza si pe mine sa fac decizii economice destepte dar gen nu m-am gandit ca mi-ar folosi un credit in acest context.

Ce fel de assets? Ma intereseaza si pe mine sa fac decizii economice destepte dar gen nu m-am gandit ca mi-ar folosi un credit in acest context.
eu imi fac credit ca mai am bani pusi cu care sa l platesc orice ar fi, cumpar btc si google cand scad si fac profit pe ambele

Baaaaa coaie, nu te cred! Dar se castiga ata de mult la tine la firma? Presupun ca aveti un salariu sub 5000 de lei cu tot cu bonuri, si banii vacii etc.
da, ala face 850€ si doneaza ca retardatul ca sunt toti cucked

eu imi fac credit ca mai am bani pusi cu care sa l platesc orice ar fi, cumpar btc si google cand scad si fac profit pe ambele
Plan bun ce sa zic, dar parca sunt cam camataresti acum dobanzile. Daca ai facut calculele si stai bine atunci n-ai decat

MOGGERILOR AM SALARIU DE 2800 LA CALL CENTER :feelsohgod::feelsohgod::feelsohgod: :feelsUnreal: :feelsUnreal: :feelsUnreal:

da, ala face 850€ si doneaza ca retardatul ca sunt toti cucked
Ma, daca isi permit foarte bine, dar eu plm stau in nemtia si nu mi-as permit sa dau 100 de Euro pentru nimic. Da ma rog, presupun ca in calitate de poponar o face pentru supravietuire. Dupa ce va disparea protectia uuuiiiieee asupra poponarilor nu o sa-i fie prea bine in Romania.

Ca altfel ar fi gen ilegal

Nu am absolut nicio sansa. Urat si sarac. Traiesc cu parintii. N-A INCEPUT VREODATA PENTRU MINE

Foidele vor sa fii chad inalt bogat. S-a terminat

Ba, frate. Ce enervanti sunt normie-ii astia ca a iesit Nicusor. Nu scap de ei, sunt peste tot si fac virtue signalling la greu

Ba, frate. Ce enervanti sunt normie-ii astia ca a iesit Nicusor. Nu scap de ei, sunt peste tot si fac virtue signalling la greu
De parca o sa se intample ceva wow

Am vazut cum zicea lumea ca au iesit sa sarbatoreasca ca a castigat nicusor dan kek, iti dai seama cat de cringe sa iei o femeie care nici nu te iubeste la cina pentru o castigat candidatu cu care ai votat