Welcome to Incels.is - Involuntary Celibate Forum

Welcome! This is a forum for involuntary celibates: people who lack a significant other. Are you lonely and wish you had someone in your life? You're not alone! Join our forum and talk to people just like you.

Care este partidul incelilor români?

Nagger

Nagger

NachtaktiverVergewaltiger
-
Sondaj csps 1000x560

Eu zic că singurul partid care în discursul său politic a dat semne că ar fi antifeminist este AUR. Însă ei sunt doar împotriva feminismului de valul 4. Opinii? Păreri?

Care este soarta incelilor in România? Vom continua să fim ignorați de către elita politică de la București?

USR e pro gay.
Restul sunt momentan antigay dar feministe.As miza totusi pe AUR dar vezi ca in politica fiecare e doar pe prins mai multi bani si influenta in detrimentul votantilor.
Problema e ca ne dicteaza ce sa facem parlamentul european si astia din conducere sunt doar niste lingai.

Problema e ca ne dicteaza ce sa facem parlamentul european si astia din conducere sunt doar niste lingai
Adevărat, oricine trece prin Bruxelles ajunge sa devină slugă supusă. Până și Simion a ajuns să fie pro UE (cu condiția că va fi reformată, fapt care este imposibil).
Sincer îi și văd pe PNL / PSD cum legalizează parteneriatele civile pentru populari după alegeri. Curtea drepturilor omului europeană păracă a făcut o schemă de ne amendează nu știu cât până schimbăm legislația.

Oricum nu cred că are Simion șanse la prezidențiale. Cu tot respectul planul Simion este retardat. Majoritatea Românilor deja dețin o locuință iar apoi desființarea asistenței sociale este sinucidere politică pură. Eu zic că tot vreun PNList prindem ca președinte.

Care este soarta incelilor in România? Vom continua să fim ignorați de către elita politică de la București
Nu e nicio soarta .In viata nu te ajuta nimeni doar tu poti sa schimbi lucrurile care nu iti convin si care au legatura strict cu viata ta(aici ma refer la copes ca niciodata nu vei putea sa zici ca esti multumit cu singuratatea).Daca astepti sa dea guvernul vreo lege sa iti dea prietena ar trebui sa te duci la un psiholog.

Nu esti frumos,nu esti inalt,nu ai bani ,nu ai carisma ,nu ai avut niciodata prietena si mori singur etc = statului nu Ii pasa ca tu esti mizerabil si nu o sa faci copii,importa 100.000 de srilankezi si negrotei in locul tau .

Last edited:
Nu e nicio soarta .In viata nu te ajuta nimeni doar tu poti sa schimbi lucrurile care nu iti convin si care au legatura strict cu viata ta.Daca astepti sa dea guvernul vreo lege sa iti dea prietena ar trebui sa te duci la un psiholog.

Nu esti frumos,nu esti inalt,nu ai bani ,nu ai carisma ,nu ai avut niciodata prietena si mori singur etc = statului nu Ii pasa ca tu esti mizerabil si nu o sa faci copii,importa 100.000 de srilankezi si negrotei in locul tau .
Boss, n-am zis nici o dată că guvernul ar trebui să îmi dea vreo fămeie. Ar fi mega retardat sa se întâmple așa ceva. Ce ar putea însă să facă guvernul ar fi să nu mai bage căcat feminist in școli. Atâta tot.

Boss, n-am zis nici o dată că guvernul ar trebui să îmi dea vreo fămeie. Ar fi mega retardat sa se întâmple așa ceva. Ce ar putea însă să facă guvernul ar fi să nu mai bage căcat feminist in școli. Atâta tot.
Nu stiu cati ani ai tu dar pe vremea mea nu tin minte sa se fi predat cv feminist(eu ma apropii de 30)

Geoana iese presedinte e dictat de SUA
Problema este că nu și-a anunțat candidatura iar apoi nimeni nu știe nimic de el în afară de faptul că e omul americanilor.

Efectiv 0 oameni pe care îi cunosc ar vota cu Geoană. Nici măcar bunicii PSDiști.

Last edited:
Nu stiu cati ani ai tu dar pe vremea mea nu tin minte sa se fi predat cv feminist(eu ma apropii de 30)
Am terminat liceul relativ recent și plm psihologie, educație civică și logică erau pline de căcat de genul.
Nu cred că era în materie dar toți profesorii erau feminiști înflăcărați. Cel puțin așa e mai peste tot în capitală.

Am terminat liceul relativ recent și plm psihologie, educație civică și logică erau pline de căcat de genul.
Nu cred că era în materie dar toți profesorii erau feminiști înflăcărați. Cel puțin așa e mai peste tot în capitală.
Atunci erau toti ex comunisti care stiau sa se impuna la clasa .Vremurile se schimba repede in rau + bine ca nu locuiesc in Bucuresti.

bine ca nu locuiesc in Bucuresti.
Sincer. Îți recomand cu tărie sa stai departe de acest "oraș". Oriunde e mai bine, până și Brăila. Și eu am plecat, și chiar nu-mi regret decizia.

Ce-i drept e că m-am dus într-un loc și mai rău din punct de vedere social dar totuși macar se câștigă mai bine în nemția.

aur este pro crestenism este pro life este contra LGBTQcucks si avort
aur ar fii cam cea mai buna solutie pentru inceli

aur este pro crestenism este pro life este contra LGBTQcucks si avort
Da AUR este un partid creștin (chit că au integrat câțiva arabi și atei) însă nu e neapărat un lucru bun. Adică creștinii se așteaptă ca fiecare bărbat să fie sub papucul fămeii, nu e că și cum fămeile nu se folosesc de creștinism pentru a controla bărbații forțându-i să facă betabuxxing până ce more.

Oricum George Simion a zis in repetate rânduri că nu este anti avort căci avortul este un drept constituțional. Simion este cea mai bună opțiune însă nu e pe departe un om căruia să-i pese de inceli.

Apoi nici un politician serios din Romania in afara de Nicușor nu este deschis pro LGBTpula. Faptul că nu ești pro LGBTQ nu este un flex in România, efectiv 90% din populație îi urăște.

Faptul că nu ești pro LGBTQ nu este un flex in România, efectiv 90% din populație îi urăște.
mai grav este ca din ce in ce mai multi tineri in special toaletele ii sprijina si incurajeaza,iar cei care ii detesta cel mai mult este populatia batrana ,daca toti zomeri iar urâ la fel cum o facem noi si restul am fii mult mai bine fara parade pride si drepturi la lgbtq cucks

mai grav este ca din ce in ce mai multi tineri in special toaletele ii sprijina si incurajeaza,iar cei care ii detesta cel mai mult este populatia batrana ,daca toti zomeri iar urâ la fel cum o facem noi si restul am fii mult mai bine fara parade pride si drepturi la lgbtq cucks
Ai dreptate tinerii din mediul urban îi iubesc sau nu le pasă de poponari motiv pentru care pe termen lung PNL - PSD vor deveni pro gay.

Ținerii din mediul rural însă se țin de tradiții. Apoi acum câteva săptămâni am ajutat un băiat din Olt să găsească trenul in Frankfurt. Era absolut repulsat de toți transsexualii și poponarii din acel oraș.