Welcome to Incels.is - Involuntary Celibate Forum

Welcome! This is a forum for involuntary celibates: people who lack a significant other. Are you lonely and wish you had someone in your life? You're not alone! Join our forum and talk to people just like you.

Care a fost momentul vostru care va făcut să deveniți inceli?

Rope or cope

Rope or cope

Mirel din Turnu Măgurele
La mine a fost în clasa a 8-a când mai multe fete au râs de mine spunând că arăt bine iar mai apoi spunându-mi că arăt oribil, ceea ce știam și eu, știu că mulți dintre voi ați avut experiențe și mai nasoale, de aceea vă încurajez să le spuneți pentru a vedea crudul adevăr și adevărata față a femeilor :feelscry::feelsrope:

pai inaltimea si cum arat si mi am dat seama cam pe la 13 ani cand baietii de varsta mea (care erau mai inalti si aratau mai bine) isi faceau relatii ,in timp ce eu eram invizibil

Pe la mine la țară se zice fămei nu femei. Unde ne credem? La marșul poponarilor?

Da.... Păi nu știu ce să zic. Când eram mai mic că orice băiat nu doream sa am nimic de-a face cu fămeile, ba chiar ajunsesem în sfera MGTOW.
Nu prea interacționasem cu prea multe fămei, însă știam sigur că-mi urăsc mama și sora. Apoi toate fămeie practic sunt niște permutări dintre mama mea și sora mea. Așa că pe la vreo 12 ani efectiv nu mi-a mai pasat de opiniile persoanelor de sex făminin.

Am mai avut momente de slăbiciune când am simpuit o tipă, hai poate două dar în rest m-am născut practic incel și așa și doresc sa mor.

Sa nu va imaginați acum că sunt un Chad de 2 metri, dar oricum nu am nici o dată în viață vreo vorbă bună de la vreo fămeie și nici nu m-am așteptat la asa ceva. Dar că să răspund la întrebare momentul in care am realizat că sunt incel a fost, atunci când am aflat de blackpill cam pe la vreo 13 ani. Am fost agresat incontinuu de bătăuși și normal că toate fetele râdeau perpetuu de mine, dar sincer sa fiu consider că această experiență mi-a clădit caracterul. Oricum asta mi-a arătat natura fămeii și motivul pentru care nu voi ceda vreodată un centimetru in fața vreunei târfe.

Sa fiu sincer am știut mereu că nu a inceput pentru mine, dar când ești copil tu doar te joci și îți faci griji mai târziu în vârstă
Apoi a fost perioada când eram redpilled și anti-liberal și de la aia pas cu pas am descoperit filozofia blackpill și spiritual rezona cu mine. Și de la aia am început să mă uit și la videoclipurile lui Dbdr și încet, încet am devenit blackpilled.