Welcome to Incels.is - Involuntary Celibate Forum

Welcome! This is a forum for involuntary celibates: people who lack a significant other. Are you lonely and wish you had someone in your life? You're not alone! Join our forum and talk to people just like you.

Balkan

balkan nije jezik gospodine

ne cudi me. Na .org znam barem 15 likova sa ovih prostora. Fascinantna cinjenica je da svi zive u nekoj vukojebini a ne u vecim gradovima. Locationpill strikes again
Ako nisi pokusao da rodjakamaksujes u vukojebini, ti si fejkcel

ima li balkancelova??
the sex god of the balkans:
1750762545796

prošli tjedan sam si ozlijedio palac jer sam se naslonio na njega kad sam se ustao iz kreveta
većinom sam se oporavio al još uvijek malo boli kad ga mičeš

prošli tjedan sam si ozlijedio palac jer sam se naslonio na njega kad sam se ustao iz kreveta
većinom sam se oporavio al još uvijek malo boli kad ga mičeš
ja grabuljao dvoriste i izasto mi zulj sad imam ranu i boli kad ga pomerm

ima li balkancelova??
Da, ima. Ja sam južnjak zavisnik od bureka/balkanslopa i povremeni daydrinker (od prve polovine prosipam pola što je četvrtina, dok mi se ne smiri ruka). Trenutno studiram i strahujem da li ću da budem radno sposoban kad završim govnjive studije.
Koliko je seksualno brutalno sjebana tvoja situacija da si na kraju odlučio da se registruješ ovde?

Da, ima. Ja sam južnjak zavisnik od bureka/balkanslopa i povremeni daydrinker (od prve polovine prosipam pola što je četvrtina, dok mi se ne smiri ruka). Trenutno studiram i strahujem da li ću da budem radno sposoban kad završim govnjive studije.
Koliko je seksualno brutalno sjebana tvoja situacija da si na kraju odlučio da se registruješ ovde?
ja sam klasican primer mentalcela. 178cm mtn i zgodno gradjen(devojke kazu) i imao sam mtb ribe koje su se lozile na mn al sam ih odbio jer zelim samo top ribe. Takodje se osecam inferiorno u odnosu na lepse,vise muskarce i izbegavam da izlazim napolje zbog toga. Jos i imam kitu od 17,25 cm i planiram da radim vezbe dok ne dostignem 18cm barem. Pijem alkohol skoro svaki dan i mesam sa xanaxom

picke nema nikako?

ja sam klasican primer mentalcela. 178cm mtn i zgodno gradjen(devojke kazu) i imao sam mtb ribe koje su se lozile na mn al sam ih odbio jer zelim samo top ribe. Takodje se osecam inferiorno u odnosu na lepse,vise muskarce i izbegavam da izlazim napolje zbog toga. Jos i imam kitu od 17,25 cm i planiram da radim vezbe dok ne dostignem 18cm barem. Pijem alkohol skoro svaki dan i mesam sa xanaxom

1750802307069

Sad se sećam što sam prvi nalog iz 2022 izbrisao. Nzm dal je toliko zabavno trollovati i srati masna govna puna crva po već namučenim ljudima. Toliko sam loše stvari preživeo da nisam u stanju da se ubijem kao ozbiljan čovek, samo gledam u crninu i svoju životnu nemaštinu.

View attachment 1472201

Sad se sećam što sam prvi nalog iz 2022 izbrisao. Nzm dal je toliko zabavno trollovati i srati masna govna puna crva po već namučenim ljudima. Toliko sam loše stvari preživeo da nisam u stanju da se ubijem kao ozbiljan čovek, samo gledam u crninu i svoju životnu nemaštinu.
duboko. I ja trollan online jer je to moj cope. teretana, izlasci, drusto ne pomaze. Mozak mi je fiksiran na to da mora da budem Chad ili moj zivot ne vredi

Last edited:
Ja imam 22 i studiram. Bmk za studente i za vucica jer nema razlike ko je na vlasti i svakako ne priznajem nikakvu vladu, ali ako ponovo krene nastava (vec jeste) moram celu godinu da polozim za 3 meseca. Nerviram se jer studenti nisu nista postigli, a sad kad je krenula nastava, pola ovih sto protestvuju idu na nju, druga polovina screenshotuje ove koji idu na nastavu pa ih zovu sendvicarima po socijalnim mrezama.

Dal si zbog ovog popio ban