VoniLa
Banned
-
ima li balkancelova??
balkan nije jezik gospodine
ne cudi me. Na .org znam barem 15 likova sa ovih prostora. Fascinantna cinjenica je da svi zive u nekoj vukojebini a ne u vecim gradovima. Locationpill strikes againVise nego sto bi pomislio
Ako nisi pokusao da rodjakamaksujes u vukojebini, ti si fejkcelne cudi me. Na .org znam barem 15 likova sa ovih prostora. Fascinantna cinjenica je da svi zive u nekoj vukojebini a ne u vecim gradovima. Locationpill strikes again
ahahahaAko nisi pokusao da rodjakamaksujes u vukojebini, ti si fejkcel
vidiš ti to cijeli vod gaseraNa .org znam barem 15 likova sa ovih prostora.
imate vi hrvati gasere ili to mi svrbi samo?vidiš ti to cijeli vod gasera
naravnoimate vi hrvati gasere ili to mi svrbi samo?
cigare i kafaBalkan breakfasts
ja grabuljao dvoriste i izasto mi zulj sad imam ranu i boli kad ga pomermprošli tjedan sam si ozlijedio palac jer sam se naslonio na njega kad sam se ustao iz kreveta
većinom sam se oporavio al još uvijek malo boli kad ga mičeš
chad in villages of Balkanthe sex god of the balkans:
View attachment 1471611
žuljevi su najgorija grabuljao dvoriste i izasto mi zulj sad imam ranu i boli kad ga pomerm
Da, ima. Ja sam južnjak zavisnik od bureka/balkanslopa i povremeni daydrinker (od prve polovine prosipam pola što je četvrtina, dok mi se ne smiri ruka). Trenutno studiram i strahujem da li ću da budem radno sposoban kad završim govnjive studije.ima li balkancelova??
ja sam klasican primer mentalcela. 178cm mtn i zgodno gradjen(devojke kazu) i imao sam mtb ribe koje su se lozile na mn al sam ih odbio jer zelim samo top ribe. Takodje se osecam inferiorno u odnosu na lepse,vise muskarce i izbegavam da izlazim napolje zbog toga. Jos i imam kitu od 17,25 cm i planiram da radim vezbe dok ne dostignem 18cm barem. Pijem alkohol skoro svaki dan i mesam sa xanaxomDa, ima. Ja sam južnjak zavisnik od bureka/balkanslopa i povremeni daydrinker (od prve polovine prosipam pola što je četvrtina, dok mi se ne smiri ruka). Trenutno studiram i strahujem da li ću da budem radno sposoban kad završim govnjive studije.
Koliko je seksualno brutalno sjebana tvoja situacija da si na kraju odlučio da se registruješ ovde?
picke nema nikako?Da, ima. Ja sam južnjak zavisnik od bureka/balkanslopa i povremeni daydrinker (od prve polovine prosipam pola što je četvrtina, dok mi se ne smiri ruka). Trenutno studiram i strahujem da li ću da budem radno sposoban kad završim govnjive studije.
Koliko je seksualno brutalno sjebana tvoja situacija da si na kraju odlučio da se registruješ ovde?
ja sam klasican primer mentalcela. 178cm mtn i zgodno gradjen(devojke kazu) i imao sam mtb ribe koje su se lozile na mn al sam ih odbio jer zelim samo top ribe. Takodje se osecam inferiorno u odnosu na lepse,vise muskarce i izbegavam da izlazim napolje zbog toga. Jos i imam kitu od 17,25 cm i planiram da radim vezbe dok ne dostignem 18cm barem. Pijem alkohol skoro svaki dan i mesam sa xanaxom
duboko. I ja trollan online jer je to moj cope. teretana, izlasci, drusto ne pomaze. Mozak mi je fiksiran na to da mora da budem Chad ili moj zivot ne vrediView attachment 1472201
Sad se sećam što sam prvi nalog iz 2022 izbrisao. Nzm dal je toliko zabavno trollovati i srati masna govna puna crva po već namučenim ljudima. Toliko sam loše stvari preživeo da nisam u stanju da se ubijem kao ozbiljan čovek, samo gledam u crninu i svoju životnu nemaštinu.
Mozak ti je u pravuMozak mi je fiksiran na to da mora da budem Chad ili moj zivot ne vredi
Dal si zbog ovog popio banja sam klasican primer mentalcela. 178cm mtn i zgodno gradjen(devojke kazu) i imao sam mtb ribe koje su se lozile na mn al sam ih odbio jer zelim samo top ribe. Takodje se osecam inferiorno u odnosu na lepse,vise muskarce i izbegavam da izlazim napolje zbog toga. Jos i imam kitu od 17,25 cm i planiram da radim vezbe dok ne dostignem 18cm barem. Pijem alkohol skoro svaki dan i mesam sa xanaxom