Welcome to Incels.is - Involuntary Celibate Forum

Welcome! This is a forum for involuntary celibates: people who lack a significant other. Are you lonely and wish you had someone in your life? You're not alone! Join our forum and talk to people just like you.

Aritmetika e fuqisë

Shark

Shark

people repellent
★★★★★
Online time
9d 18h
Unë jam Dardan, mjaftueshëm i gjatë për të parë modelet që të tjerët i quajnë re. Nuk i fajësoj. Shumica preferon butësinë ndaj qartësisë.

Suksesi im, thonë, është ambicie. Nuk është. Është aritmetikë. Fuqia shkon tek ata që i trajtojnë afeksionin, besnikërinë dhe frikën si valuta, jo si virtyte. Mësova herët se disa gra dhe disa burra që i konsideroj të dobët kërkojnë drejtim, dhe pothuajse të gjithë kërkojnë një zotëri që do ta quajë varësinë e tyre qëllim. Unë thjesht u ofroj fjalorin.

Nuk godas; rregulloj. Nuk urdhëroj; projektoj stimuj. Ata e quajnë veten asistentët e mi, të dashurit e mi, aleatët e mi. I lë. Emrat janë anestezi.

Në llogarinë time nuk jam mizor. Një stuhi nuk është mizore kur thyen një pemë që refuzoi të përkulet. Shpërblej dobishmërinë, hedh tutje sentimentin dhe ec përpara pa ceremoni. Historia nuk e mban mend mirësinë. Ajo mban mend formën.

Nëse ka një filozofi në jetën time, është kjo: kurrë mos i kërko botës kush je. Tregoja qetësisht, vazhdimisht dhe me rezultate.

No hatixhe for your face

Albanian Flag Eagle GIF by CryJaxx

Wait is shaking/nodding head reversed in Albania? If so the choice of gif was not great

Users who are viewing this thread

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back