Welcome to Incels.is - Involuntary Celibate Forum

Welcome! This is a forum for involuntary celibates: people who lack a significant other. Are you lonely and wish you had someone in your life? You're not alone! Join our forum and talk to people just like you.

Soytarzii de pe r/Romania fac misto de Calin Georgescu pentru ca e scund

NeverEvenBegan

NeverEvenBegan

KHHDV Wizard Alchemist. Wage Feelsdevilcel.
★★★★★

View: https://new.reddit.com/r/Romania/comments/1h9i4dd/til_georgescu_e_manlet/

Asa-zisii 'toleranti' de pe r/Romania facand misto de Georgescu pentru ca e scund. Pai credeam ca e gresit sa faci body shaming? Credeam ca e 'masculinitate toxica' ca zici ca inaltimea conteaza la barbati? :feelsjuice:

Uitati aici dovada cea mai clara ca INALTIMEA CONTEAZA ENORM CA BARBAT. Jegurile astea au tupeul sa iti zica ca e 'masculinitate toxica' sa spui ca inaltimea conteaza la barbati, dar ele fac misto de inaltimea barbatilor :feelsseriously:

1000 upvotes, 150 de comentarii facand misto de barbatii scunzi...

Este atat de evident ca inaltimea conteaza foarte mult ca barbat. S-a terminat pentru shortceli. Nici macar n-a inceput. Normie-ii si bluepillerii adora sa te abureasca si sa iti faca gaslighting ca inaltimea e doar in capul tau pentru ca esti insecure, dar realitatea nu e asta.

Realitatea e ca daca esti un barbat scund, nu o sa te ia nimeni in serios, o sa faca misto de tine si femeile nu o sa fie atrase de tine.

@stalkerKiller @Based NaziCel @Awake @turbocuckcel_7000 @Shrek @caineturbat2003

Pula mea de ipocriti retardati.

Asta vroiam și eu să scriu frate

Se pare ca ai nevoie de abureala de tip guru Bivolaru ca sa speli pe creier o femeie sa fie cu tine ca short king

Nu conteaza ce nationalitate sau grup etnic sunt pe reddit. Redditorii tot sunt redditori.

Atunci si noi avem dreptul sa fim misogini si sa glorificam violenta impotriva foidelor ( in video game)

Last edited:
Apoi asta nu-i nimic nou. Efectiv ne-au invadat thread-urile de pe 4chan redditorii si au postat chestii de genul. Sincer sa fiu toata lumea il ataca pentru orice motiv acum ba ca s-a intalnit cu nu stiu ce legionar, ba ca a facut evaziune, ba ca doreste sa organizeze o revolutie etc. Sincer sa fiu nu ma mira. Asta este societatea progresista din Romania, lucrul fain este ca sunt o minoritate.

Adica vorbim de un partid de 12%, hai din partea mea inca 3% din SENS si Reper. Sunt in minoritate. Daca votam ca toti Romanii suvernaisti (preferabil pe Georgescu dar si hAUR este OK) atunci cuvintele lor sunt irelevante. Ii batem la vot, incercam sa il punem pe Georgescu la presedentie daca il mai lasa sa candideze sau alternativ pe Simion. Nu-i mare scofala. Tik Tok este oricum mult mai utilizat decat plebbit in Romania iar Georgescu inca are suprematie acolo.

Users who are viewing this thread

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back