Welcome to Incels.is - Involuntary Celibate Forum

Welcome! This is a forum for involuntary celibates: people who lack a significant other. Are you lonely and wish you had someone in your life? You're not alone! Join our forum and talk to people just like you.

Should I go to Turkey to Ascend?

tari147

tari147

shortcel
Hayır yabancı değilim ben shssjsmd (İngilizce yazdım başlığı neden bilmiyorum)

Her neyse, Avrupa'da yaşıyorum, ve hayatımın yarısı burada geçti. Bir şey daha biliyorum, o ise, Turkiyede çoğu kişinin hayali avrupaya gelmektir. Ancak şu sorun var ki, özellikle de çirkinseniz, ve benim gibi kısa boyluysaniz (170 altı) burada Avrupalı karı bulma hayalleri çöpe gider, ve tek yaşamaya hazirlanmaniz gerekir. Onlar bizim için çok üst seviyede. Avrupaya ekonomik nedenlerden dolayı gelseniz bile, en sonda sosyal nedenlerden dolayı buradan nefret edeceksiniz.

Bu nedenle kendi kendime düşündüm, Turkiyeye geri mi dönsem, kendi halkim, benim gibi tipler falan, hemde karı bulurum belki, yada en azından bir kaç arkadaş (asosyalim burada cunku).

ascend edebilecegini zannetmem, eğer koyde falan degilsen tabi. Amma velakin sana sunu söyleyebilirim ki ekonomi ne kadar kotu olsada, reis ne kadar anamızı avradimizi siksede, sosyolojik olarak cokuk olsakta Turkiyenin havası gercekten bir baska. Suan üniversiteyi ingilterede okuyorum ve acikcasi kafayı yemek uzereyim buranın kültüründen. Hiç bir angloid insan degil, olamazlarda. Sanırım gercekten genetik bir şey bahsettigim şey bu noktada.

Sozun kısası ekonomik durumun turkiye de ac kalmamanı, evsiz kalmamanı, vs. karsiliyorsa, ve avrupanin kültüründen bıktıysan fikrimce gel, veya tatil yapıp burda dene biraz.

unlu harfler uyusmazligi icin kusura bakma bazen autocorrect duzeltiyor ama bu amk ingiliz klavyesiyle bu kadar oluyor.

Türkiye'nin kırsal kesimlerinde bakire kız var mı? Türk değilim ve Google tercüman kullanıyorum ama Türkiye'de dindar aileden bakire bir kız bulma olasılığı nedir?

Türkiye'nin kırsal kesimlerinde bakire kız var mı? Türk değilim ve Google tercüman kullanıyorum ama Türkiye'de dindar aileden bakire bir kız bulma olasılığı nedir?
Seks düşkünlüğünün en üst noktalara ciktigi yerler kırsal alanlar zaten. Çok deneyimim yok koylerle alakalı, gunun sonunda istanbulda doğup büyüyen birisiyim, ama realistik olarak bulunmasi zor. Simdi dersen sehirlerde mi bakire bulmak daha kolay yoksa koylerde mi, cevap büyük bir ihtimal yine koyler olur. Ortası olmayan iki ekstremide icinde bulunduruyordur diye tahmin ediyorum koyler.

Kirsal kesimleri geçtim, dindar ailelerde bakire kızlar tabikide daha fazla bulunur. Gunun sonunda bunun sosyo-ekonomik bir arkaplanı var. Dindar olanlar genellikle kucuk burjuva, yada koylu insanlardan oluşuyor. iki alternatifte de bu dindar aile kizini, ailesi ekonomik olarak "elit" olan baska bir çocuğa vermek ister (ayni zamanda da proleter ailelerin aksine boyle bir seyi başarma potansiyelleride yüksektir), ve bakirelige (kizin degeri artsin diye) daha fazla onem verirler. Tabi bunların hepsi teoride boyle. Kapali kapılar arkasında ne bok yerler onu bilemem.

Google translate yazdiklarimi kotu çevirirse söyle direk İngilizce yazarım.

Bu olayın ucuncu bir seviyesi de var, oda dindar ailelerin yabancı birisine kizlarini verip vermemesi. Para basarsan kızı alırsın diye tahmin ediyorum. Amma velakin Chad bir Avrupalı olarak vietnama gitmeye benzemez, Turkiye de yabancılarla sekse girişme hevesi genellikle liberal sehirsel yerlerde var, dindar ailerde ve koylerde yok.

Last edited:
Bu olayın ucuncu bir seviyesi de var, oda dindar ailelerin yabancı birisine kizlarini verip vermemesi. Para basarsan kızı alırsın diye tahmin ediyorum
Bunu soruyorum çünkü Türkler yakışıklıdır ve eğer bakire bulmak mümkünse, bunun için çok zengin olmanıza gerek kalmadığı sürece Türk bir eş almak kötü olmaz.

Türkler yakışıklıdır
Turkiye de tam olarak benzer bir fenotip olmadıgı icin spektrum daha kaotik. Çok güzel gözüken, baksan Chad bi almandan ayırt edemeyeceğin adamlarda var, tipik bir Arap a benzeyenlerde var. Sunuda dile getirmek isterim, Liberal yerlede bile bati ülkelerine kıyaslarsak bakirelik orani eminim çok daha yüksektir.

Türk bir eş almak kötü olmaz.
Gunun sonunda senin kurmuş oldugun sosyal iliskilere kalmış bu. Koyden birisini bir sekilde taniyorsan, iste ne biliyim amcaoğlunun ikizinin genc ve sozde bakire kizini sana ayarlayabilir. Sehirlerde ki dindar aileler icin bir yabancı olarak ne yapman gerekir gercekten hiçbir fikrim yok.

Turkiye de tam olarak benzer bir fenotip olmadıgı icin spektrum daha kaotik. Çok güzel gözüken, baksan Chad bi almandan ayırt edemeyeceğin adamlarda var, tipik bir Arap a benzeyenlerde var. Sunuda dile getirmek isterim, Liberal yerlede bile bati ülkelerine kıyaslarsak bakirelik orani eminim çok daha yüksektir.

Gunun sonunda senin kurmuş oldugun sosyal iliskilere kalmış bu. Koyden birisini bir sekilde taniyorsan, iste ne biliyim amcaoğlunun ikizinin genc ve sozde bakire kizini sana ayarlayabilir. Sehirlerde ki dindar aileler icin bir yabancı olarak ne yapman gerekir gercekten hiçbir fikrim yok.

Benim ülkem Türkiye'den daha az liberal ve genç kuşaktan bile daha muhafazakar ama Türkiye'de daha iyi görünümlü insanlar var.

Suan üniversiteyi ingilterede okuyorum ve acikcasi kafayı yemek uzereyim buranın kültüründen. Hiç bir angloid insan degil, olamazlarda. Sanırım gercekten genetik bir şey bahsettigim şey bu noktada.
Bende kafayi yiyorum haha
Bir kaç arkadasim var, o kadar, insanlar ile konuşamıyorum, sosyallesemiyorum aq
Kadınlardan bahsetmeye bile gerek yok zaten...

Hayır yabancı değilim ben shssjsmd (İngilizce yazdım başlığı neden bilmiyorum)

Her neyse, Avrupa'da yaşıyorum, ve hayatımın yarısı burada geçti. Bir şey daha biliyorum, o ise, Turkiyede çoğu kişinin hayali avrupaya gelmektir. Ancak şu sorun var ki, özellikle de çirkinseniz, ve benim gibi kısa boyluysaniz (170 altı) burada Avrupalı karı bulma hayalleri çöpe gider, ve tek yaşamaya hazirlanmaniz gerekir. Onlar bizim için çok üst seviyede. Avrupaya ekonomik nedenlerden dolayı gelseniz bile, en sonda sosyal nedenlerden dolayı buradan nefret edeceksiniz.

Bu nedenle kendi kendime düşündüm, Turkiyeye geri mi dönsem, kendi halkim, benim gibi tipler falan, hemde karı bulurum belki, yada en azından bir kaç arkadaş (asosyalim burada cunku).
Türkiyedeyim ve hiç arkadaşım yok tüm günüm evde çürüyerek geçiyor bu ülke avrupadan bin kat daha beter.
Keşke Avrupada veyahut Amerikada yaşasaydım en azından o çok özendiğim ferah yerleri ve estetik banliyölerde yaşama fırsatım olurdu
Ekonomik olarak rahat olurdum, köpek gibi sürünmek gibi bir düşüncem olmaz ve geleceğe daha umutlu bir şekilde bakardım.
Evet, incellik büyük bir sorun ancak Türkiyede İNCELLİĞİ düşünecek vakit bile bulamıyorsun, her şey üst üste geliyor geberip gitmeyi düşlüyorsun.

Keşke senin yerinde ben olsaydım.
Keşke ABD ve Avrupa standardında bir hayatım olsaydı
Keşke istediğim her şeye çok daha kolay ulaşsaydım
Keşke seyredip hayalini kurduğum film ve çizgi fimlerdeki atmosferi soluyabilseydim
ve KEŞKE, TEK SORUNUM İNCELLİK OLSAYDI.

Emin ol, orada param olsa şu anki durumuma göre çok daha özgüvenli olurdum.
Gerekirse keko gibi manita düşürecek sağlığa ve hevese sahip olurdum
Ezik, bir boka yaramayan beş parasız özgüvensiz bir soytarı olmazdım.
Hobilerim olur, sosyal etkileşimlerim buradakine göre çok daha fazla olurdu.

Kimimizin şikayet ettiği hayat, kimimiz için HAYATIN AMACI OLUYOR AMK.
İşte bu yüzden dünyadan nefret ediyorum, keşkelerden bıktım.
Kaldıramayacağım yükler üst üste geliyorken, senin gibi lükse sahip olan insanlar maymun iştahlı davranıyor.
Oysa ben, sadece huzurun hayalini düşlüyorum, sağlık da buna dahil.
Yoruldum, elimden bir şey gelmiyor.
Herkesin yükü var biliyorum ancak, ben böyle bir karşılığı olan iş için şikayet edecek biri değilim, ama benim gibilere senin gibi bir hayatı layık göreceklerine, idealist düşüncelerime ve hayallerime sıçarcasına boktan bir hayat sunmaya ant içmişler.

Turkey is a nice country.

Türkiyedeyim ve hiç arkadaşım yok tüm günüm evde çürüyerek geçiyor bu ülke avrupadan bin kat daha beter.
Keşke Avrupada veyahut Amerikada yaşasaydım en azından o çok özendiğim ferah yerleri ve estetik banliyölerde yaşama fırsatım olurdu
Ekonomik olarak rahat olurdum, köpek gibi sürünmek gibi bir düşüncem olmaz ve geleceğe daha umutlu bir şekilde bakardım.
Evet, incellik büyük bir sorun ancak Türkiyede İNCELLİĞİ düşünecek vakit bile bulamıyorsun, her şey üst üste geliyor geberip gitmeyi düşlüyorsun.

Keşke senin yerinde ben olsaydım.
Keşke ABD ve Avrupa standardında bir hayatım olsaydı
Keşke istediğim her şeye çok daha kolay ulaşsaydım
Keşke seyredip hayalini kurduğum film ve çizgi fimlerdeki atmosferi soluyabilseydim
ve KEŞKE, TEK SORUNUM İNCELLİK OLSAYDI.

Emin ol, orada param olsa şu anki durumuma göre çok daha özgüvenli olurdum.
Gerekirse keko gibi manita düşürecek sağlığa ve hevese sahip olurdum
Ezik, bir boka yaramayan beş parasız özgüvensiz bir soytarı olmazdım.
Hobilerim olur, sosyal etkileşimlerim buradakine göre çok daha fazla olurdu.

Kimimizin şikayet ettiği hayat, kimimiz için HAYATIN AMACI OLUYOR AMK.
İşte bu yüzden dünyadan nefret ediyorum, keşkelerden bıktım.
Kaldıramayacağım yükler üst üste geliyorken, senin gibi lükse sahip olan insanlar maymun iştahlı davranıyor.
Oysa ben, sadece huzurun hayalini düşlüyorum, sağlık da buna dahil.
Yoruldum, elimden bir şey gelmiyor.
Herkesin yükü var biliyorum ancak, ben böyle bir karşılığı olan iş için şikayet edecek biri değilim, ama benim gibilere senin gibi bir hayatı layık göreceklerine, idealist düşüncelerime ve hayallerime sıçarcasına boktan bir hayat sunmaya ant içmişler.
Elbette Avrupa veya Amerika’da yaşamak daha rahat bir hayat gibi görünebilir, ancak bu ülkelerde de hayatın zorlukları var. Mesela bahsettiğin ekonomik ve sosyal özgürlükler o kadar da kolay erişilebilir değil. Avrupa’da veya Amerika’da yaşamak da bir mücadele gerektirir, özellikle de göçmen olarak.

İşte nedenleri:

1. Ekonomik Gerçeklikler:
Avrupa ve Amerika’da yaşam giderleri genellikle çok yüksek. Kira, sağlık hizmetleri özellikle amerikada, ulaşım, yemek gibi masraflar ciddi bir yük oluşturabilir. Örneğin, abd’de sağlıklı kalabilmek için bile büyük bir sigorta masrafını karşılamak zorundasınız. Avrupa’da sosyal devlet sistemleri olsa bile, bu sistemlerden faydalanmak için iyi bir iş bulmak ve yüksek vergilere alışmak gerekiyor, mesela ben yararlanamıyorum.

2. Göçmenlik Zorlukları:
Başka bir ülkede yaşamak, özellikle de dilini ve kültürünü tam anlamıyla bilmediğin bir yerde, sosyal yalnızlık ve dışlanma hissi verecektir. Göçmenlere karşı bazı ülkelerde hala ciddi önyargılar mevcut. Yerleşmek ve kabul görmek yıllar alabilir. Şu an okuyorum avrupada ve arkadaş edinmekte zorluk çekiyorum, bazı ırkçı kötü söylemlerine maruz kalıyorum vb. Özellikle kadınlar ile konuşamıyorum, ve kadınlar daha önyargılı gibi duruyorlar. Beni uyuşturucu satıcısı bir pislik falan sanıyorlar (bir kere bu benim yüzüme soylendi…)

3. Sosyal Hayat Sorunu:
Avrupa veya Amerika'da yaşam, "daha sosyal" ya da "özgüvenli" olmayı otomatik olarak getirmez. Bu ülkelerde de yalnızlık ciddi bir sorun. İnsanın kendine olan bakışı, yaşadığı ülke kadar kişinin kendi psikolojisiyle de alakalıdır. Hemde avrupada görünüşün üzerine seni daha fazla yargılayacaklar. Hayatın Stresi Farklı Şekillerde Devam Eder yani.
(Refah içindeki toplumlarda intihar oranlarının neden hâlâ yüksek olduğunu da düşünmek lazım mesela.)

4. Hayal Edilen ile Gerçeklik Farklıdır:
Filmlerde, dizilerde veya sosyal medyada gördüğün idealize edilmiş hayatlar çoğu zaman gerçeği yansıtmaz. O "ferah banliyölerdeki" insanlar da, ekonomik kriz, boşanma, yalnızlık ya da başka sorunlarla mücadele ediyorlar.

Türkiye’de yaşamanın zorluklarını küçümsemiyorum; elbette ordaki ekonomik ve sosyal şartlar yorucu. Ancak bir başka ülkeye gitmek tüm sorunları çözmez; sadece farklı türde sorunlarla karşılaşırsın. Yani Avrupa senin hayal ettiğin gibi peri masalı değil, bir yabancıysan, burada acı çekmeye hazırlanmalısın. Ben ise Turkiyede doğdum ve yaşadım ve orada sosyal anlamda daha mutluydum, biliyorum ekonomi ve sayre diyeceksin ama, bir kız arkadaş edinmek için benim tek çarem bu, sen ise gelmek istiyorsun avrupaya ama emin ol ki burada acı çekeceksin ve yalnız kalacaksın. Geri dönmeyi sende isteyeceksin.

Turkey is a nice country.
Yeah maybe, but the looks and the average male height is lower than europe, and I can go live in Turkey if I want to, so that's what I think I could do, in order to Ascend. Because here in Europe I am very short and ugly for the foids, I get mogged.

No, I'm not a foreigner, I'm shssjsmd (I wrote the title in English, I don't know why)

Anyway, I live in Europe, and half of my life has been spent here. I know one more thing, and that is, most people in Turkey dream of coming to Europe. But there is a problem, especially if you are ugly, and short like me (under 170), your dreams of finding a European wife here are in vain, and you have to prepare to live alone. They are too high for us. Even if you come to Europe for economic reasons, you will hate it here for social reasons in the end.

So I thought to myself, should I go back to Turkey, be with my own people, people like me, and maybe find a wife, or at least a few friends (I'm antisocial here).

How tall are you? You said you were under 170cm but didn't say your height. It's relevant, because you're talking about your opportunities for success in Turkey versus Europe. In the east of Turkey, they are shorter, but in the west, it's often the same height range as Greece, given the ethnic similarity between the two places.

I'll go first, of course. I'm 167cm, or 5'5 in the U.S. metric system.

Also, I'm also a Turk. My family all speak Turkish, and many of them live in Turkey. But my family isn't from Turkey. (hence I don't write "Turkish," which connotes this.) I'm Iranian-Azeri.

nah man you should go to my basement and help with my organ harvesting operation

165 cm / 5'4 (I am not in my 20s yet so maybe I can grow 1 or 2 cm)

We are practically the same height since I'm 5'5.

If you are not in your 20s yet, you are either 18 or 19 years old.

I am a 28 year old virgin. I, certainly, am an incel. A decade has passed since I've turned 18, and I am a kissless virgin. Less than 1% of the population of men my age in the U.S.A. are in the position I am. I have no one to relate to but the other guys on this site.

While most guys your age have already lost their virginity, you are so young that it is debatable whether or not you can really call yourself an incel. Certainly, in the end everyone decides for themselves whether or not they are an incel, but it's also certain that at the same time, you can't call yourself one the same way someone my age or older could, and it's far more likely than not you'll lose your virginity in the next 10 years. Calling yourself an incel now is more assuming (possibly with good reason) that you will be incel for years (as opposed to months, within the next year) in the future, than this already being the case now. You may have been rejected by girls, but that was in high school, and it's important to recognize your adulthood is different and you now have opportunities to meet people you didn't before. I know bluepillers frame this toward a disingenuous argument, but that doesn't make the basic fact true.

You are an average height for being shorter than average for an adult man. Of course, I maintain anything below 5'8 is nightmare mode for men. Not only do you have to shoot for women notably shorter than average to find a woman possibly interested in you, (and even then she must be attracted to your face and you must have sufficient money/work/social standing) because you are the average height for women and so many women want to date men taller than them. But the shorter than average women you have a chance with are willing to date men taller than you, so while your chances of success mostly fall on them, it's not like that means you aren't competing with the taller men that have drastically better success across the board anyway.

So I understand why any guy under 5'8 would not hesitate to identify as incel, but again, if you are 18 or 19 years old you still really must give adulthood a chance and try for a few years before you really know if you're in the stuck situation incels are or not.

Last edited:
We are practically the same height since I'm 5'5.

If you are not in your 20s yet, you are either 18 or 19 years old.

I am a 28 year old virgin. I, certainly, am an incel. A decade has passed since I've turned 18, and I am a kissless virgin. Less than 1% of the population of men my age in the U.S.A. are in the position I am. I have no one to relate to but the other guys on this site.

While most guys your age have already lost their virginity, you are so young that it is debatable whether or not you can really call yourself an incel. Certainly, in the end everyone decides for themselves whether or not they are an incel, but it's also certain that at the same time, you can't call yourself one the same way someone my age or older could, and it's far more likely than not you'll lose your virginity in the next 10 years. Calling yourself an incel now is more assuming (possibly with good reason) that you will be incel for years (as opposed to months, within the next year) in the future, than this already being the case now. You may have been rejected by girls, but that was in high school, and it's important to recognize your adulthood is different and you now have opportunities to meet people you didn't before. I know bluepillers frame this toward a disingenuous argument, but that doesn't make the basic fact true.

You are an average height for being shorter than average for an adult man. Of course, I maintain anything below 5'8 is nightmare mode for men. Not only do you have to shoot for women notably shorter than average to find a woman possibly interested in you, (and even then she must be attracted to your face and you must have sufficient money/work/social standing) because you are the average height for women and so many women want to date men taller than them. But the shorter than average women you have a chance with are willing to date men taller than you, so while your chances of success mostly fall on them, it's not like that means you aren't competing with the taller men that have drastically better success across the board anyway.

So I understand why any guy under 5'8 would not hesitate to identify as incel, but again, if you are 18 or 19 years old you still really must give adulthood a chance and try for a few years before you really know if you're in the stuck situation incels are or not.
I know I'm young, and most of this community is older than me, but I still have 0 female interaction rn, but we will see how it goes in the next 10 years. If I would still be a khhv at 28 I would go ER or rope. But now, I have nothing to do other than waiting a miracle to happen? (You tell me to give adulthood a chance, so we will see, I'll wait, but for now I am an incel, and in 10 years I see that nothing is going to change.)

BTW look on my profile, go to about, and I have already described my situation.

Users who are viewing this thread

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back