Sergeant Kelly
"Took your sweet time, Marine?"
★
w polszy nie ma trad wife
"slask powinien miec bron atomowa"
Taki wymysł, że Polacy (!) - Lechici byli przyczyną, że Rzymianie nie mieli ziem dalej niż dzisiejsze Niemcy, Austria i Węgry.co to imperium lechickie?
Allah, Hindus, co?Taki wymysł, że Polacy (!) - Lechici byli przyczyną, że Rzymianie nie mieli ziem dalej niż dzisiejsze Niemcy, Austria i Węgry.
Bardziej turbosłowiańskie - Allah w arabskim się wziął od słowa "lah" - czyli naszego Lechity. Poza tym to nasi wymyślili Hindusów i się wybrali na zachód a tamci się z drawidyjskimi tubylcami bratali i się cofnęli.
A to Janusz/Sławomir z Nysy co biega maratony i twierdzi, że Ziemia jest płaska.
View attachment 1269374
It's not mine, I read some othER intEResting theories, but I don't remembER them.Allah, Hindus, co?
I understand nothing. what theory is this?It's not mine, I read some othER intEResting theories, but I don't remembER them.
One of maps shown by them
View attachment 1269375
ERs are because I watched some matrix ERror/foids having 10^10^100 bettER lives, btw I'm still subhuman waiting for my soul transcendence into some unknown entity
There is almost nothing about that in English, but write "turbosłowianie" in some search engine. Maybe German is suitable for that.I understand nothing. what theory is this?
Polish version of Hyperborea autism basically.co to imperium lechickie?
Obcokrajowców to bardzo rozbawiło i na forach ze śmiesznymi obrazkami Polacy są głównie kojarzeni z bobrami.Czy tylko ja do dziś nie wiem o co chodzi z tym bobrem (oprócz tego, że jakiś wiejski sebix próbował złapać bobra gołymi rękami)
Szkoda, że nie z tą mapą o przewadze mężczyzn samobójców nad kobietami.Obcokrajowców to bardzo rozbawiło i na forach ze śmiesznymi obrazkami Polacy są głównie kojarzeni z bobrami.
zwłaszcza teraz jak jest wybujała hipergamia i raceplayMojemu dolnośląskiemu powiatowemu zadupiu nie grozi zalanie, ale mam nadzieje, że żaden wrocławski incel nie pomaga np. nosić worki z piaskiem. Będąc incelem nie ma sensu pomagać społeczeństwu, które nas nienawidzi.