Welcome to Incels.is - Involuntary Celibate Forum

Welcome! This is a forum for involuntary celibates: people who lack a significant other. Are you lonely and wish you had someone in your life? You're not alone! Join our forum and talk to people just like you.

Story I'm sooo back, actually not that much back, but I'm here

• Thread starter BurekConsoomerRedux
  • Start date
BurekConsoomerRedux

BurekConsoomerRedux

Greycel
Hello buddy boyos, SerbianBurekConsoomer is back under the different brand name. I thought that uni will change someting in my life, but it ain't that different from regular wagie entrapment. At least most of people are somewhat respectful towards me (it's either pity, peers becoming mature or the fact that I look older compared to my peers from all the stress I survived). You can escape the plastic beer crate in front of the local balkan market, but you can never escape the BP. I started drinking rum to release all the sadness, but I'll never be a real pirate since Serbia doesn't have acess to the sea. Even almighty šljivovica isn't capable of curing the BP syndrome.

Fucking burutal.

Nemogu se copovati bez moje krvi incelovske, najboljih balkanskih cigana @Mecoja @WacoGoesDown

Thanks for the support. Sadly my stats and small reputation I had are are nuked. I joined in nov 2022 and had approx 2000 posts.
No problem
1204

Dobrodosao nazad :panties:

Spasio si me od samoubojstva, I almost pulled the airgun trigger

Spasio si me od samoubojstva, I almost pulled the airgun trigger
Ja sam razmišljao da se ropujem, ali konopac je poskupeo i bolje da kupim tri zidarska piva za 180 din. Pocepao sam rukav na bade mantilu kad je bila generalna proba lmfao.

Ja sam razmišljao da se ropujem, ali konopac je poskupeo i bolje da kupim tri zidarska piva za 180 din. Pocepao sam rukav na bade mantilu kad je bila generalna proba lmfao.
znaš ni nemožemo umrijeti jer nas bog mrzi
ako bi se upucao u glavu metak nebi probijo

znaš ni nemožemo umrijeti jer nas bog mrzi
ako bi se upucao u glavu metak nebi probijo
Istina, mi smo pseta kažnjena. Bog nam zabranjuje reinkarnaciju dok ne odslužimo kaznu do kraja, a onda ide respawn kao normie. To je jedna od teorija. Kad vidim ljude sa dobrim izgledom odmah pomislim na reči jednog blekpillera ''God has his favourites''.

Istina, mi smo pseta kažnjena. Bog nam zabranjuje reinkarnaciju dok ne odslužimo kaznu do kraja, a onda ide respawn kao normie. To je jedna od teorija. Kad vidim ljude sa dobrim izgledom odmah pomislim na reči jednog blekpillera ''God has his favourites''.
ko zna šta sam napravijo u prošlom životu da ovo zaslužujem
guarding Jasenovac death camp maybe

ko zna šta sam napravijo u prošlom životu da ovo zaslužujem
guarding Jasenovac death camp maybe
Ja sam vrv bio neki kebab remover ili u 19. ili u 20. veku i sada služim više zbog nemilosrdnog odnosa prema svesnom biću, nego zbog toga što bog ima veze sa kebabom.

Ja sam vrv bio neki kebab remover ili u 19. ili u 20. veku i sada služim više zbog nemilosrdnog odnosa prema svesnom biću, nego zbog toga što bog ima veze sa kebabom.
>ono kad saznaš da je Bog bosanac
Chudjak on X: “We're the middle Chuds of history, man. No purpose or  place. We have no Great War. No Great Depression. Our Great War's a  spiritual war… our Great Depression is

Ubaci se prvo u politiku, onda mozemo sta hocemo.
Srpska Stranka Neženja > svi ostali
''Neće niko da vas cuckuje.'' - Basedoban Milošević

Dobro došao natrag brocel

Users who are viewing this thread

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back