Welcome to Incels.is - Involuntary Celibate Forum

Welcome! This is a forum for involuntary celibates: people who lack a significant other. Are you lonely and wish you had someone in your life? You're not alone! Join our forum and talk to people just like you.

I am looking for someone from Hungary or Balkan countries/Eastern Europe to the interview

eschatoestetyzm

eschatoestetyzm

Greycel
Hi. I'm from Poland and I'm a owner of YouTube channel with blackpill content. I'm looking for someone especially from Hungary to take interview on themes around manosphere. I know the Hungarian language at a basic level and maybe I can handle the translation. I interviewed one Ukrainian guy and my viewers liked it. They would like to know more about the situation of young men in other countries. If you're from Hungary or Balkan countries/Eastern Europe please contact me.
BTW my channel: https://www.youtube.com/@eschatoestetyzm

@PolskiKartofel thoughts

@Khanivore is Russian

32848

Wyjebali Cię z Wykopa? Bo Cię stamtąd pamiętam, przynajmniej po nazwie

Jakbyś chciał coś wiedzieć więcej to pisz śmiało, nawet w kwestii wywiadu jak w tytule

Thanks for plugging your worthless youtube you utter piece of trash

Thanks for plugging your worthless youtube you utter piece of trash
Do you have to insult almost everyone on .is like The Grinch aka Sexless Incel?

O kurna, Ciebie się tutaj nie spodziewałem. Miło Ciebie widzieć. Chodź tutaj mam trochę inny nick pod którym mnie znasz :feelskek:. Tutaj łatwiej znajdziesz ciapatych, hinudsi, murzyni, arabowie. I wszyscy siedziemy w tym samym gównie zwanym mimowolnym celibatem

@Khanivore is a nigger

Wyjebali Cię z Wykopa? Bo Cię stamtąd pamiętam, przynajmniej po nazwie
Tak, ban za "nieodpowiednie treści, szerzenie nienawiści, nienawiść wobec kobiet". W rzeczywistości za całokształt i zajście za skórę neuropkom. Na następny dzień wyjebali zero_dwa i kilku, kilkunastu innych poleciało. Przetrzebili tag de facto. To było w sierpniu.

Tak, ban za "nieodpowiednie treści, szerzenie nienawiści, nienawiść wobec kobiet". W rzeczywistości za całokształt i zajście za skórę neuropkom. Na następny dzień wyjebali zero_dwa i kilku, kilkunastu innych poleciało. Przetrzebili tag de facto. To było w sierpniu.
Ja z Wykopa nie korzystam od założenia tutaj konta (i tak miałem tam chyba 0 obserwujących mimo kilkudziesięciu komentarzy i kilkunastu wpisów), tam i tak już była mocna cenzura dlatego przeniosłem się do tego podziemia. Poza tym komentarz zostawiłem pod Twoim filmem o Herzyk i Wieczorkiewicz, tylko nie zrażaj się moimi filmami (bo cisnę bekę z PiSu, ale i tak jestem prawicowcem).

O kurna, Ciebie się tutaj nie spodziewałem. Miło Ciebie widzieć. Chodź tutaj mam trochę inny nick pod którym mnie znasz :feelskek:. Tutaj łatwiej znajdziesz ciapatych, hinudsi, murzyni, arabowie. I wszyscy siedziemy w tym samym gównie zwanym mimowolnym celibatem
Słyszałem, że dużo tu egzotyki. Choć jeśli ktoś z nich zechciałby opowiedzieć jak u niego incelosfera wygląda, to byłby to ciekawy materiał edukacyjny

It's not my fault that this grAY only posts to promote his youtube.
Give him some time, he won't be grAY in a few days/weeks. His channel has high value content, but in Polish

It's not my fault that this grAY only posts to promote his youtube.
Calm down, he camed here from another site because he was banned. He's a trusted user

Ja z Wykopa nie korzystam od założenia tutaj konta (i tak miałem tam chyba 0 obserwujących mimo kilkudziesięciu komentarzy i kilkunastu wpisów), tam i tak już była mocna cenzura dlatego przeniosłem się do tego podziemia. Poza tym komentarz zostawiłem pod Twoim filmem o Herzyk i Wieczorkiewicz, tylko nie zrażaj się moimi filmami (bo cisnę bekę z PiSu, ale i tak jestem prawicowcem).
Też już nie wchodzę, bo kurwicy dostaję od cenzury, ale też od baranów tam siedzących.
Dzięki.

Też już nie wchodzę, bo kurwicy dostaję od cenzury, ale też od baranów tam siedzących.
Dzięki.
Mnie wyjebali dawno temu, chociaż taki plus. Moderacja defekacja, Michał Białek kastrat bez jajek :feelskek:

Tylko dlaczego trzymałeś tutaj tyle czasu konto bez pisania komentarzy? Przez to twoje konto będzie "śmierdzieć" większości urzytkownikom, więc lepiej uważaj

Tylko dlaczego trzymałeś tutaj tyle czasu konto bez pisania komentarzy? Przez to twoje konto będzie "śmierdzieć" większości urzytkownikom, więc lepiej uważaj
Masz rację, to może być podejrzane dla modów
Mogą tutaj mieć Cię za infiltratora z IncelTear. Taki subreddit gówniany/wzajemne kółko masturbacji gdzie spuszczają się na widok zdenerwowanych sytuacją życiową prawiczków mając ich za ultra groźnych przestępców i terrorystów.

Masz rację, to może być podejrzane dla modów
Mogą tutaj mieć Cię za infiltratora z IncelTear. Taki subreddit gówniany/wzajemne kółko masturbacji gdzie spuszczają się na widok zdenerwowanych sytuacją życiową prawiczków mając ich za ultra groźnych przestępców i terrorystów.
Przez takie pisanie komentarzy żadna cię nie zechce incelu ty ty :soy:

I support your content but CHANGE THE FUCKING PFP!

no one will watch blackpill in polish

Users who are viewing this thread

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back