Welcome to Incels.is - Involuntary Celibate Forum

Welcome! This is a forum for involuntary celibates: people who lack a significant other. Are you lonely and wish you had someone in your life? You're not alone! Join our forum and talk to people just like you.

hayat niye böyle amk

michafruit

michafruit

bigdickmaxxing (lie)
kaç yıldır batış içindeyim ne sevdiğim karı varsa hepsi ülkeden gitti zaten. orospuya verecek para da yok. migros'da çalışayım diyorum annem evin altında a101 var aptal diyor. geçen kumara başladım real madrid barça maçında 10k gitti. sonra parayı bitcoine yatırdım yine bi bok olmadı. ne yapsam artık ölsem mi amk seven de yok siken de yok

HER ŞEY BITTI

oç ne kadarda güzel hayatın var

hayatı sikiyim yauw birşey soracam hiç lisede zorbalandınızmı beni 1.80 fazlası çad zorbaladı ondan beri incel olduğumu öğrendim

Turk incel topluluğu. Her zaman ki gibi toplulukların en iyisi en hası en zekisi. Sizin gibi delikanlılar la aynı toplulukda olmak ne kadarda büyük bir onur ve şans. Tanrı gercekden beni çok seviyor olmalı. Şu profillere bak. Bal damlıyor bal

Kumar oynama aq salağ

Turk incel topluluğu. Her zaman ki gibi toplulukların en iyisi en hası en zekisi. Sizin gibi delikanlılar la aynı toplulukda olmak ne kadarda büyük bir onur ve şans. Tanrı gercekden beni çok seviyor olmalı. Şu profillere bak. Bal damlıyor bal
asjdkhasjdhajshasd

xd

Users who are viewing this thread

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back