Welcome to Incels.is - Involuntary Celibate Forum

Welcome! This is a forum for involuntary celibates: people who lack a significant other. Are you lonely and wish you had someone in your life? You're not alone! Join our forum and talk to people just like you.

HAYAT GERÇEK GELMİYOR

B

barosane

Banned
-
O kadar delirdim ki artık kendimi videoya çekip aklımdaki düşünçeleri videoya anlatıyorum, gerçekte birisine anlatsam sen deli misin orospu çoçuğu derler geçerler. BP yi öğrendikten sonra hayatın acı gerçeğini fark etmeye başladım o ise herşeyin görünüşe bağlı olduğu ve karaktere bağlı olmamasıydı normie iken hep derdim karakterli adamım diye falan kızlar neden beni istemiyor diye, ama 3 yıl önce anladım neden olduğunu. Hayattan o kadar sıkıldım ve bıktım ki intihar etmek istiyorum veya denemediğim şeyleri denemek isteyip kafayı bulmak istiyorum. BP yi keşfettiğimden beri duygusuzlaştım, sadece kendime ağlamaya başladım ve diğer herkesi sikime bile takmamaya başladım ancak ailem hariç.... Ne kadar okula gitmesemde ne kadar 7-24 evde kalsamda beni çok seviyorlar ne yapacağım hiç bir fikrim yok, benim gibi birileri illaki vardır bu postu görüyorsanız beni discorddan ekleyin konuşalım @barosanee1

Dostum en azından seni seven bi ailen var ve dediğin gibi seni okula gitmesende, hep evde kalsanda umursamadan koşulsuz seviyorlar. Onlara durumunu anlatmayı dene yardımcı olmayı denerler ellerinden ne gelirse yaparlar.

Güçlü kalmaya çalış :feelsLightsaber:

Discord'dan istek atıyorum mesajlarına biraz geç bakabilirim Discord'u BTK yasaklardan sonra daha az kullanmaya başladım malesef

Belli bir zamandan sonra tüm sorunları unutursun sorun üstüne sorun olan sebeplerden ötürü bağışıklık kazanıyoruz.

Belli bir zamandan sonra tüm sorunları unutursun sorun üstüne sorun olan sebeplerden ötürü bağışıklık kazanıyoruz.
Unutmak onları gidermiyor işte Şd