Welcome to Incels.is - Involuntary Celibate Forum

Welcome! This is a forum for involuntary celibates: people who lack a significant other. Are you lonely and wish you had someone in your life? You're not alone! Join our forum and talk to people just like you.

Elizabeta Duong, onaj pokemon sto (nas) uci srpski mi je odgovorila na soyditu , odgovor je unrebesan

Gasercel

Gasercel

Pokemon molestER
bakaprase kako je grebao i bacakao po studiju lol
wtfliz2.png

evo je opet ona
2024-06-22-17-48.png

Ovo mi je odgovorila

2024-09-24-15-12.png

Evo podeljenja slika

2024-09-24-13-31.png

2024-09-24-13-31-1.png

HAHAHA Promenila par toksicnih Chadomira lol, naravno nekog poput nas nebi popisala pa ni da gorimo !!

U jednom trenutku odlucila da nece da dejta vise srbe posto smo suvise toksicni lol

Ma jok, ne razmislja o njemu...Toliko ne razmislja o njemu naucila njegov jezik samo kako bi mu se dodvorila ...

Brutalno!!!

@Just say NIGGER!
@Babica Yaga
@Karakol96
@sinister1488
@NeverGetUp
@Mecoja
@Sir Waco
@Angry_runt
@Biowaste Removal
@juche necromancer

Koje proseravanje, nesto sam procitao. Pogotovo ono na kraju, o bratu. Ma ne voli on da uziva i trosi novac, on preferira da bude luzer.

Koje proseravanje, nesto sam procitao. Pogotovo ono na kraju, o bratu. Ma ne voli on da uziva i trosi novac, on preferira da bude luzer.

Samo procitaj onaj pasus "uzkreno uopste ne razmisljam o njemu..."

Brutalno, njeni bivski su sve clanovi Kavackog ili Skaljarskog klana

na ovog lika me njen brad podseca

2024-09-20-18-11.png

"20-te su godine kad pravis greske i ucis iz njih"

@Just say NIGGER!

Na koga te to podseca?

Mene na majku gogochana (tj pedercela , za sta je i banovan)

Samo sto ona kaze "20te su godine kad eksperimentises, gledas sta ti valja i sta ti prija,zato ne treba u tim godinama stupati u vezu i vezivati se"

Ona ti je kao hrvatska zenska verzija Jerremy Meeks-a , " I am telling you girls, dont you ever settle up, keep whoreing keep experimenting, shoot for your dreams"

@Just say NIGGER!
@Babica Yaga
@Karakol96
@sinister1488
@NeverGetUp
@Mecoja
@Sir Waco
@Angry_runt
@Biowaste Removal
@juche necromancer
neda mi se čitati to sve al u mojem lokalnom intersparu ima jedna azijatkinja koja radi kao mesar, ona mene gleda ko da sam silovatelj, jednom je bio neki tallfag chadomir prije mene i ona je imala osmjeh na licu, onda ja dođem i to sve nestane

neda mi se čitati to sve al u mojem lokalnom intersparu ima jedna azijatkinja koja radi kao mesar, ona mene gleda ko da sam silovatelj, jednom je bio neki tallfag chadomir prije mene i ona je imala osmjeh na licu, onda ja dođem i to sve nestane
daje happy ending-e ?

ne
i nema happy ending u balkanu :society:
koliko naplacuje?

Brocel iz bosne jebao debelu kineskinju od 1/2 sata za 150e, ponudila mu cak da je jebe bez kondoma

Nemoze da bude skuplja od roga

HAHAHA Promenila par toksicnih Chadomira lol, naravno nekog poput nas nebi popisala pa ni da gorimo !!
Ništa novo tbh. I nema veze odkuda je, svi su foidovi isti

Users who are viewing this thread

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back