Welcome to Incels.is - Involuntary Celibate Forum

Welcome! This is a forum for involuntary celibates: people who lack a significant other. Are you lonely and wish you had someone in your life? You're not alone! Join our forum and talk to people just like you.

Călin Georgescu general

stalkerKiller

stalkerKiller

I'll be watching you
Eu l-am votat pe Simion dar aparent poporul român este mai bazat decât credeam. Ce părere aveți de acest candidat?
@Based NaziCel @NeverEvenBegan

Călin Georgescu - Noul marshal Ion Antonescu:feelsokman::feelsYall::feelshmm::foidSoy::soy::banhammer::feelsLSD::feelsLSD:

Nu am mai fost de ani de zile la vot, sa fiu sincer. Nu am auzit de Calin Georgescu, dar imi place ce am citit despre el pana acum.

Nu am auzit de Calin Georgescu, dar imi place ce am citit despre el pana acum.
Eu eram constient de existenta sa fiinda am auzit de beeful sau cu Simion, dar sincer nu credeam ca ia mai mult de 5%, sa ma bata mama ca o sa avem un presedinte super bazat.

Acum mama mea (am 21 de ani și am venit acasă din Franța) find foarte cucked, ca orice femelă (apropo, ea este membră USR) a stat până acum pe un butoi cu pulbere și nu a dormit toată noaptea deoarece avea emoții pentru femela Lasconi că nu va intra în turul 2.Pe bune?

am 21 de ani și am venit acasă din Franța
De ce? Ai facut destul banet macar?

apropo, ea este membră USR
Condoleante

stat până acum pe un butoi cu pulbere și nu a dormit toată noaptea deoarece avea emoții pentru femela Lasconi că nu va intra în turul 2.Pe bune?
Meh, si eu m-am culcat pe la un 1 ora Romaniei. Dar na, naspa sa traiesti cu asa o femeie in aceiasi casa. Aparent nu are de ce sa isi faca griji, Lasconi este in turul 2 dar nu o sa o voteze nici dracu. Victoria lui Georgescu este ca si garantata.

De ce? Ai facut destul banet macar?
Nu.Sunt în Franța la studii și am venit acasă și mă întorc în ianuarie
Condoleante
De ce?
Meh, si eu m-am culcat pe la un 1 ora Romaniei. Dar na, naspa sa traiesti cu asa o femeie in aceiasi casa. Aparent nu are de ce sa isi faca griji, Lasconi este in turul 2 dar nu o sa o voteze nici dracu. Victoria lui Georgescu este ca si garantata.
Da, mai ales dacă e în aceleași timp și mă-ta.Pe lângă că este foarte cucked este și o mamă elicopter și nu mă lasă să fac nimic.Spre exemplu vroiam să mă tund la 0 (ca să fiu skinhead) dar ea nu mă lasă și mă amenință că nu-mi va mai da bani dacă mă tund skinhead.Apropo, până când am împlinit 18 ani ea nu m-a lăsat să ies singur nicăieri și asta este una dintre cauzele pentru care nu prea am prieteni in schimb m-a tot frecat cand eram la liceu si ma tot freaca in continuare cu BS-ul pastilei albastre.Până la urmă o să fac ce vreau că oricum am 21 de ani nu 5 ani să-mi bag ștromeleagul

Nu.Sunt în Franța la studii și am venit acasă și mă întorc în ianuarie
Aaaa inteleg. Pai si eu is la studii in Germania (BW) poate facem un meetup la Strasbourg sau ceva.
Ca ai asa o mama batuta la cap
este și o mamă elicopter și nu mă lasă să fac nimic.Spre exemplu vroiam să mă tund la 0 (ca să fiu skinhead) dar ea nu mă lasă și mă amenință că nu-mi va mai da bani dacă mă tund skinhead.
Ba.... Maica-mea este efectiv la fel doar ca ea dorea sa imi las parul lung si nu ma lasa sa ma tund (normal) cand eram mic. Acum fac ce vreau plm dar sa mor eu ca este efectiv aceiasi tipologie.

Aaaa inteleg. Pai si eu is la studii in Germania (BW) poate facem un meetup la Strasbourg sau ceva.
O idee perfectă :feelsokman: .Putem vorbi ca de la incel la incel, mai ales că vorbim aceeași limbă.
Ca ai asa o mama batuta la cap
Da fratello.După ce că este nebună și mă îndoapă cu pastile albastre mai este și roșcată (vopsită evident).Ea este de fapt versiunea reală a acestui emoji/meme:foidSoy:

Apropo, eu nu am votat ieri (mă simțeam cam hopeless sincer, am crezut că nu am cu cine să votez, poate George Simion era o opțiune dar nu am fost foarte sigur și la cum e mama cred că mă urmărește și în cabina de vot cu cine votez) dar când am aflat cine este Călin Georgescu eu o să-l votez pe el clar (e foarte bazat omu’).Până la urmă votul e secret și nu trebuie să știe maică-mea cu cine votez eu

mă îndoapă cu pastile albastre mai este și roșcată (vopsită evident)
Si maica-mea este exact la fel. Toata personalitatea ei este in jurul faputului ca cand era mica era roscata.
și la cum e mama cred că mă urmărește și în cabina de vot cu cine votez
Doamne Dumnezeule! Apoi eu is norocos ca mama este relativ bazata si nu prea are incredere in politicieni decand cu covid-ul.

Eu personal l-am votat pe Simion, dar l-as fi votat pe Georgescu daca stiam ca are sanse. In turul 2 n-ai efectiv ce altceva sa votezi decat Calin Georgescu.

Eu l-am votat pe Simion dar aparent poporul român este mai bazat decât credeam. Ce părere aveți de acest candidat?
@Based NaziCel @NeverEvenBegan
Călin Georgescu - Noul marshal Ion Antonescu:feelsokman::feelsYall::feelshmm::foidSoy::soy::banhammer::feelsLSD::feelsLSD:

Cum au luat-o razna toate roastie-urile de la Calin Georgescu :feelshaha::feelshaha:

Numai avort au in capatanile alea. Sa omoare copiii barbatilor fara consecinte e singura lor pozitie politica. Efectiv nu le pasa de altceva :feelsseriously:

Proastele astea si-au facut asta cu mana lor. Daca nu traiam acum intr-o ginocratie unde femeile domina tot si e jale sa fii barbat, un candidat ca Georgescu nu ar fi putut existat. Dar nu putem indura umilinta asta la infinit.

Cum au luat-o razna toate roastie-urile de la Calin Georgescu :feelshaha::feelshaha:

Numai avort au in capatanile alea. Sa omoare copiii barbatilor fara consecinte e singura lor pozitie politica. Efectiv nu le pasa de altceva :feelsseriously:

Proastele astea si-au facut asta cu mana lor. Daca nu traiam acum intr-o ginocratie unde femeile domina tot si e jale sa fii barbat, un candidat ca Georgescu nu ar fi putut existat. Dar nu putem indura umilinta asta la infinit.
Da, iar România și alte țări est-europene sunt mult mai feministe, de fapt (chiar dacă indirect) decât țările vest-europene sau Murica (de unde mulți dintre inceli proving).Adică natalitatea este mai scăzută în țări ca România, Rusia, Ucraina, etc, avorturile sunt mult mai frecvente, din păcate decât în Vest iar rata divorțurilor este mai mare și multe alte lucruri

Din pacate nu cred ca va iesi pentru ca este prea multa manipulare si minciuna la TV

Din pacate nu cred ca va iesi pentru ca este prea multa manipulare si minciuna la TV
Ai o poza de profi foarte bazata, insa ai gresit. Acum ca toata media este calare pe Georgescu oirce prostd e la sat isi da seama ca Lasconi este candidatul PNL-PSD, lingau pentru Washington si Bruxelles. Sincer sa fiu am mai intrebat si eu pe la neamurile mai sarace si gen toti au votat Calin Georgescu.

Ramnii se trezesc iar candiatu asta o sa mature cu cactii politici de pana acum. Sper sa interzica avortul si sa bage stagiu mamal obligatoriu pentru femei, adica nu pleaca din tara pana ce nu cresc 3 copii minim cu un looksmatch.

Właśnie oglądałem film Polaka, w którym mówił o tej sytuacji z wyborami prezydenckimi. Japierdole

ca sa vezi, toti retarzii soia care erau disperati si plangeau de frica ca o sa "castige extremistul" si-au primit premiul cel mare :)

le-au dat securistii alegerile pe tava, asa ca un mic cadou sa ii mai bucure si pe ei un pic :)

le-au dat securistii alegerile pe tava, asa ca un mic cadou sa ii mai bucure si pe ei un pic :)
Sincer sa fiu am fost prea prost sa cred in memea aceasta cu votatul. Plm daca nu le-or place celor din CCR, adica PNL-istilor si PSD-istilor de vreun candidat vor anula alegerile pur si simplu. Naiba sa ii ia ca eu nu ma mai intorc in Romania.

Sincer sa fiu am fost prea prost sa cred in memea aceasta cu votatul. Plm daca nu le-or place celor din CCR, adica PNL-istilor si PSD-istilor de vreun candidat vor anula alegerile pur si simplu. Naiba sa ii ia ca eu nu ma mai intorc in Romania.
s-a intamplat exact asa cum zicea dan diaconu. ce mai, s-au terminat vrajelile de cand cu ucraina, poti sa te astepti la orice.

1733502491353

De nu il baga astia la bulau pe Georgescu sa imi ziceti cutu.

Sorry man, dar aparent elitele nu sunt pregătite să aibe un reprezentant bazat. Eu zic sa larpuiesti ca un francez și să te bagi într-un active club sau ceva. Mișcarea neo-legionară este moartă în Rromania.

Scursurile astea le-au scos pe Georgescu anulând astfel alegerile și votul democratic.Cică ei au vrut să mențină “democrația” în timp ce ei anulează votul democratic a peste 2 milioane de oameni (nu s-a mai întâmplat niciodată așa ceva într-o țară europeană).Băga-mi-aș pwla în ei de excremente umane

Sorry man, dar aparent elitele nu sunt pregătite să aibe un reprezentant bazat. Eu zic sa larpuiesti ca un francez și să te bagi într-un active club sau ceva. Mișcarea neo-legionară este moartă în Rromania.
Păi eu vreau să fiu skinhead/mercenar (am mai discutat pe forum despre acest lucru) dar nu știu dacă m-aș băga într-o grupare neo nazistă din Franța (nici în Franța nu știu dacă mai există neo naziști) dar m-aș duce prin Rusia sau prin Nemția în schimb (acolo sigur sunt neo nazis).

Cât despre România, mișcarea legionară și toate grupările bazate sunt moarte la noi într-adevăr.Românii sunt încă extrem de cucked, din păcate.

Daca doar atat poti tu ce sa mai zic

Oricum nici Georgescu nici Simion si niciun lider "extremist" nu va fi in fruntea statului prea curand ca imediat sunt facuti pro rusi si incriminati de toate televiziunile sorosiste sustinute de NWO

PSD si PNL vor conduce Romania cum a condus si PCR,iti dau iluzia de democratie ca ai alegeri dar trebuie sa iasa doar cine vor ei.

Last edited:
Daca doar atat poti tu ce sa mai zic

Oricum nici Georgescu nici Simion si niciun lider "extremist" nu va fi in fruntea statului prea curand ca imediat sunt facuti pro rusi si incriminati de toate televiziunile sorosiste sustinute de NWO

PSD si PNL vor conduce Romania cum a condus si PCR,iti dau iluzia de democratie ca ai alegeri dar trebuie sa iasa doar cine vor ei.
Scuze, nu am citit bine ce ai zis despre Georgescu dar hai să zicem.Într-adevăr există în acest moment o lipsă profundă a libertății de exprimare în România și în aproape orice țară “civilizată” sau “democratică”.Evident că niciun candidat bazat nu va reuși în România.Chiar dacă nu ar pierde dar ar fi dat jos de organismele din fruntea acestui stat mafiot condus de la Bruxelles și Washington.

eu nu mă așteptam ca elena sa fie pe locul 2 in primul tur, se pare că nu numai americanii sunt infestați de soys :feelsseriously:
De ce oare crezi ca au anulat alegerile? Precis fiindca intre un nebun si o proasta poporul Roman ar fi ales un nebun. PSD-PNL-USR-UDMR oricum is acelasi cacat, stiau ca vor pierde asa ca au anulat alegerile. Genul de om care sa o voteze pe Lasconi este foarte rar. A ajuns pe locul 2 fiindca USR a avut niste primari ca lumea cum ar fi Nicusor si Fritz. Fara astia doi nu treceau la perlamentare de 5%.

Users who are viewing this thread

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Back