BabilKrali
Dragon level disaster
★★★★★
Yanlız değiliz. Tek başımıza gucsuzuz. Bu hafta belkide bu akşam beraber Ankara kizilayda bira içmek isteyen varmı ? Uzun zaman aldı ama kalbimi tamamen yokettim. Insan inanmak istemiyor. Ve artık sadece etik moral olmadan eglenecegim. Bir kaç fikrim var. Güzel bir macera olucak hayatımın kalanı. Bana bu yolda eşlik etmek isteyen varsa bana katılsın. Kalender, ciddi, eğlenmeyi seven ama hiç bir zaman fırsatı olmamış olanlar, sorun sıkıntı çıkartmayacak, efendi ve serseri olmayan yoldaşlar arıyorum. Anlatacak komik bir hikayem ve yapılacak basarilacak güzel bir macera. Ben 33 yaşındayım. Kendim gibi arkadaşlar arıyorum. Ihanete uğradım ve artık tekim. Ama tek başına bir incel bir karincadir. Bir gelecek vaadetmiyoeum. Ama sağlam bir arkadaşlık ve cogu normilerin bile yapamadığı eğlenceler vadediyorum. Beraber başarabiliriz. Konuşmak isteyen yazsın. Lütfen soyboy, orospu çocuğu, serseri, mikrop, yavsak arkadaşlar yazmasın. Onların ta amina koyayım. Ne başımıza geldiyse hep onlardan geldi. Karakterli ve gerektiginde birbirimizin sırtını kollayacak delikanlı arkadaşlara ihtiyacım var. Grubumuzun adı Romalılar olacak